• 2501
    önümüzdeki sezon sinan güler ve kristijan nikolov dışında kadroda kalacağı kesin olan oyuncusu olmayan takımdır. sezon boyunca şubede yaşanan finansal sorunlar takımın motivasyonunu fazla aşağı çekmiş ve ayrılan çok sayıda oyuncunun da etkisiyle hiçbir kulvarda hedeflenen başarılara yaklaşılamamıştır.

    yönetim değişiminden bu sezon en çok etkilenen şube kendileri oldu. ancak yakında gelecek yeni yönetimle birlikte bu sezonu unutup önümüzdeki sezonun kadro çalışmalarına en kısa sürede başlanılacaktır. seçimde en güçlü aday olan dursun aydın özbek ile ergin ataman'ın arası enteresan bir şekilde iyi. sponsor bulunduğu da açıklanmıştı. çok yüksek bütçe beklentisi yok ancak önceden olduğu gibi ligde şampiyonluk adaylarından biri konumuna gelecek bir takım kurmak ergin ataman gibi bir koç için zor değil.

    ayrıca önümüzdeki sezon euroleague'e katılamamasının transferlerini aşırı etkileyeceğini düşünmüyorum. aynı takım 2 yıl önce eurocup'ta mücadele edecekken jamont gordon, boniface n'dong, hawkins, milan macvan gibi oyuncuları rahatlıkla getirmişti ve ligde şampiyonluk yaşamıştı. önemli olan takım kimyasıdır basketbolda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın