• 149
    kimsenin skor olarak kaybettiğimiz için hamza hocayı eleştirmediği maç. turu geçtik mi? evet. peki bu maç sonrası hamza hamzaoğlu neden bu kadar eleştiriliyor?

    ilk maçı 4-1 gibi net bir skorla kazanmışsın , kimsenin hocadan as kadro çıkarmasını beklediği yok. zaten buna derbi öncesi gerek de yok. fakat aynı ilk maçını 4-0 kazandığın manisaspor maçı rövanşı gibi bu maçta da sahada bir tane genç oyuncu yok. hala umut hala yekta hala olcan. nerede bu kaan baysal'lar sinan gümüş'ler bruma'lar hocam? bu oyuncuları biz nasıl kazanacağız böyle maçlarda bile forma giymezlerse?

    neyse,maç başlıyor. tamam kimse çok iyi bir futbol beklemiyor. sonuçta kafanda bjk maçı var senin de, bütün takımın da, eyvallah. bu maçta çok aman aman bir konsantrasyon sağlayamaman anlaşılabilir. neyse ite kaka ilk yarı bitiyor. bütün galatasaray taraftarları uyuklamıştır ilk yarıda muhtemelen ama dedik ya, olabilir doğal şampiyonluk maçın öncesi.
    fakat sonrasında ikinci yarı başlıyor.
    yine kimse yok yedekten gelen,takım dökülmesine rağmen. sonra sivas baskısı başlıyor. ard arda pozisyonlar, gol geliyorum diye bağırıyor. hamza hoca da bizimle birlikte izliyor. tam o sırada golü de yiyoruz. takım bi affallıyor lan noluyo ne güzel uyutuyoduk diye. hoca hiç istifini bozmuyor ama. o sırada çat, ikiniciyi de yiyoruz. çünkü takım şaşırmış durumda, kenardan da müdahale yok. sonrasında belki de maçta doğru düzgün bişeyler yapmaya çalışan tek adamı çıkarıp yasini alıyor hoca oyuna. arkasından da hakan baltayı alıyor. sivas tabi iştahı açılmış, sen reaksiyon veremeyince. sonra penaltı imdadımıza yetişiyor da allahtan, turu kurtarıyoruz. penaltı pozisyonu sonrası da ortalık karışıyor falan filan. sonra bizim oyunculara bilerek sert girmeler falan başlıyor.

    peki maç niye bu hale geldi? işte herkes bu yüzden hocaya kızıyor. sivas maçının bu hale gelmesinin nedeni kenarda reaksiyon vermeyen hocadır. taraftar onun bizim gibi izlemesine kızıyor. böyle bir maçta bile gençlere şans vermemesine kızıyor. takımdaki yeniçerilerin kafasına göre takılmasına kızıyor.

    şimdi soruyorum, maça zamanında müdahale etse hoca bunlar olmayacaktı orası malum da, kurtarıcı diye oyuna aldığın yasin şapkadan tavşan çıkarıp turu kurtarmasa, ne olacaktı? kimse bana türkiye kupası işte ya nedir demesin. galatasaray bir kupada oynuyorsa kazanmak için oynar, aksi kabul edilemez.

    son olarak daha da uç bir soru soracağım, belki bazılarınıza abartı gelecek ama, eminim şu maçı izledikten sonra bunu düşünen başkaları da olmuştur.
    yasin maça girdi penaltıyı aldı turu kurtardı. sırf penaltı pozisyonu yüzünden sonraki 2-3 pozisyonda cicinho, son olarak da 90+ daki pozisyonda ibrahim yasini biçmeye geldi. bu darbelerden biri yasin'i sakatlasaydı, bu kimin suçu olurdu?

    eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın