resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2419
    sanırım kendisi için en iyi tanım conservative * olur.

    prandellinin üstüne emin olun bizden bir yazar veya herhangi bir yardımcı antrenör de başa geçseydi emin olun belki lider olmazdık ama en kötü ikinci olurduk. prandelli zamanındaki o kötü hava ve uyumsuzluktan dolayı bütün oyunculardaki form düşüklüğü ve moral bozukluğu zaten prandellinin gitmesiyle sona ermişti. galatasarayın bu noktada olmasındaki hamza hocanın payını çok iyi değerlendirmek gerekir.

    hoca özünde çok temiz bir adam. adam kelimesini özellikle kullandım. bize yakışan bir adam. ama bize yakışması galatasaray teknik direktörü olmak için yeterlimidir asıl olarak bunun tartışılması gerekir.

    dediğim gibi kendisi tutucu birisi belki biraz da hoca taktı cümlesindeki özne olabilir. takıntıları veya yeniliğe ve reforma olan isteksizliği/kaygısı iyi bir teknik direktör olmak için iyi bir özellik değil. işler kötü giderken veya rekabeti arttırmak gerektiğinde mutlaka yeni bir şeyler denemek ve adaletli bir şekilde forma dağıtmak gerekir. hamza hocanın bu konularda çok büyük eksikliği var.

    sinan gümüş, birhan, bruma. ciddi anlamda galatasarayın geleceğinde çok önemli pay sahibi olabilecek isimler bunlar. ve birhan hariç diğerleri ilk 11'de oynayacak fiziksel ve mental özelliklere sahip. yurt dışında bu isimlerden daha az potansiyelli isimler ilk 11'de şampiyonlar ligi maçlarına çıkarken, hamza hocanın bu isimlere kupa maçlarında bile forma vermemesi, bu isimlerin yerine umutu oynatması kesinlikle hoca adına büyük bir eksi.

    olmuyor hocam olmuyor. o kadar isterim ki hocam helal olsun demeyi her yaptığın kadro veya maç içi performansında. ama son bir aydır hoca biraz dağılmış gözüküyor. gerçek olan tek bir şey varsa, o da oyun olarak da kadro olarak da yapılan müdahaleler olarak da hoca bu stresi kaldıramıyor. şu sıralar biraz allah'a emanetiz.

    hadi hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın