resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2373
    16 mayis genclerbirligi maci, yasin ve umut'un kosacak hali kamamis 10 dakikadir yuruyorlar, adamlar akin akin geliyor, orta saha bombos dakika 81 hala oyuncu degistirmeyen teknik direktor.

    al hamit sakatlandi iste tek basina saga sola depar atmaktan. bravo hoca, bravo

    edit1: senin kuracagin ilk 11'in, yaptigin/yapamadigin dizlisin, yapacagin degisikligin, sakat adamin varken hala degisikligi bekletmenin, korun gordugu basit hatalari yapip ozur dilemelerinin, biktim stresli mac seyretmekten. bu kadar mi cahilsin, amacin ne hamza hamzaoglu.

    sene sonunda insallah seninle anlasma yenilenmez cunku ben bu stresi bir daha yasayamam arkadas. 2 ayda 10 yas yaslandirdin beni.

    edit2: sampiyonluk stresinden falan bahsetmiyorum, o umurumda degil. goz gore gore sacmalayip, korun gorecegi seyler icin bile hamle yapilmadan kaderimize razi bekleyis beni deli ediyor.

    edit3: sinirle yazmayi unutmusum, aklima geldi tekrar. yasin sakatlanmis, adam rakibi kovalamasi gerekirken yuruyerek anca donebiliyor, ve hamza hamzaoglu yekta'yi hazirlamis oldugu halde zaman gecirmek icin kullanirim diye adami sokmadan 8 dakika kenarda bekletiyor!! bu sure zarfinda o kanattan 3 tane atak yedik, son dakikalarda bir frikik kazandilar az kalsin giriyordu. neden? cunku son oyuncu degisikligini 30 saniye fazladan zaman yemek icin kullanacak hamza hamzaoglu, takimin ihtiyaci olmasi onu ilgilendirmiyor. cunku biz san marino'yuz karsimizda belcika var anca oyuncu degisikligi ile zaman gecirerek topu kullanmalarini engelleyebiliriz.

    yeter ama cidden yeter. azicik sakin ol, bu telas ve ince seyleri dusunmeden is yapmaya calisarak bugunu kurtarabiliriz ama ya seneye gol maya tutmazsa?
App Store'dan indirin Google Play'den alın