• 321
    berbat otesi oynuyoruz. simdi son haftalar iyi futbol degil netice veren futbol oynamak lazim sozlerini duyar gibiyim. iyilik kotulukten ayri bir sey benim dedigim. futbolun geregini yapmamak. ulan atak yiyoruz kontradan, sabri efendi milli park'ta kopek gezdirir gibi yuruyor, defansta karsilayanlar var takimin gerisi ileride. hele burak. yahu hamza hocadan beri hemen hemen hic elestirmedim belki ama vallahi yeter. kesinlikle bu herifle yola cikilmaz. yani ataklarin icine bu kadar sicmak sor is.

    takim da yine bildigimiz gibi, iyi savunma yapan takimi acamama, 0 uretkenlik, zaten umut ve burak'la ne ureticeksek. defans yine allaha emanet.

    taraftar stada geliyor, o kadar tezahurat yine beyfendiler elleri bellerinde. yok abi bunlar sampiyonluga falan inanmamis. antep'e konya'ya oldugu gibi bunlara da atar miyiz bilmem. papaz her zaman pilav yemiyor. oyuna alcak adam da yok, etki edecek biri yok.
    yani su takimin buraya kadar gelmesi mucize ama bu tablo cok muhim. kopek gibi kosmalari gereken yerde izlemekle yetiniyor bircogu. hele burak efendi, iki gostermelik pres, gerisi mac boyu ayagina top bekle, onlari pic et, kafa vurama, pas vereme, adam geceme. ama iste cok gol atinca kral.

    neyse ya. bu iskence 45 dk sonra bitecek. ama takimin gol atmasi muvize falan. ki kontradan da her an bi tane yiyecek gibi duruyoruz.

    kahretsin amk hic umut vermiyor takim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın