resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2368
    16 mayis ganclerbirligi macinda aldigi karari desteklemek adina savunmaya katkisi olsun diye yasin ve umut'u oynaniyor deniyorsa buldugumuz ilk kopruye cikip kendimizi atalim cunku gercek hayatta degil matrix falan gibi gercek fizik kurallarinin gecerli olmadigi bir dunyada yasiyoruz demektir.

    eger kanatlari savunmak istiyorsan ya 4-4-2 gibi oynayip oraya merkez orta saha ozellikli ve oyunu daraltacak adam koyarsin, ya da cizgi oynamayi bilen ve bekine yardim eden adam koyarsin. yasin savunma yapmaya asla gelmeyen bir kanat forvet, umut ise guya cok kosan bir santrofor. nasil bir akil tutulmasiyla defansa yardim etmeleri icin oynatildiklari iddia ediliyor anlamis degilim, bu iddia ortaya atanlar bir aciklama yaparlarsa guzel olur.

    uzun uzadiya yazmak istemiyorum, yine bizi tek bir plana mahkum ederek sahaya cikartiyor ve bu sefer sakatlik aninda bile stratejimizi degistirebilecegimiz adamlar yedekte yok.

    nukleer santral virali gibi olan teknik direktorumuz. oyle bir risk altina girip oyle seyleri gormezden geliyor gibi, buna alisan nukleere de onay verir diyor sanirim. allah sonumuzu hayir etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın