• 243
    cok ama cok zor mac...
    takim 8 gun icinde cok zorlu 3. macini oynayacak, yorgunlugun etkili olmamasi mumkun degil
    zaten kotu savunmada birebir savunmada etkili olan chedjou yok, takimi ayakta tutan muslera yerine soru isareti sinan bolat var.
    sag kanatta umut var ve hucum etkinliginin cok olmayacagi belli, yani galatasaray ileride cok top tutamayacak gibi.
    alani genisleten, topa hakim olmayi saglayan emre colak ve takima hareketlilik katan, ileriye top tasiyan bruma kadroda dahi yok.
    yedek kulubesinden beklenti sifira yakin- pandev'in hali ortada, hamit sakatliktan yeni cikti, yekta, tarik'tan beklenti zaten yok, olcan da sezonun hayal kirikliklarindan.
    ustune tum hafta kamuoyunda "galatasaray sampiyon oldu artik" turu bir hava olustu ve bunun takimi iyi etkilemesi mumkun degil.
    rakip galatasaray'a cok ters gelecek sekilde sert oynayan, ve el-kabir, gosso, hleb, mervan, petrovic, stancu gibi yetenekli oyunculari olan bir takim.
    fenerbahce'yi yendiler, trabzon'la berabere, bursa'ya 2-0'dan 3-2 yenildiler ama 2 kirmizi kartlari var. iyi rakiplere karsi iyi motive oluyorlar.

    galatasaray'in sampiyon olabilmek icin kalan 3 mac icinde 1 kez berabere kalma hakki var, yenilmeye hakki yok. umuyorum bu maci aliriz ama maglubiyetin en muhtemel oldugu macin bu oldugunu da unutmamak gerek.

    haydi hayirlisi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın