resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4434
    selçuk formayı çıkardığında hoca mancini, melo rierayı tartakladığında terimdi. emreyi kadro dışı bırakansa hamza hamzaoğlu. bu olayları kıyaslamak çok mantıksız. bu olayları kıyaslayıp selçuk ve meloya ceza vermeyen hamzaymış gibi ona yüklenmekse komik.

    emrenin kadro dışı kalması ise bence doğru karar. hala oyundan çıktığı için trip atan adam var. hadi üzülürsün, hoşuna gitmez. gel gelelim o eli havada bırakamazsın. sen futbolu hamzadan iyi bilmiyorsun. öyle düşünsen dahi karşındakini yumuşakbaşlı görüp bunu yapman saygısız olduğunu gösterir. bu saygısızlık hocaya yapılırsa da ceza gerektirir.

    sağda oynamış solda oynamış yok o bile yanlışı anlamış vs. bunlar boş lakırdı. nasılsa kafası çalışmıyor diye oyuncuyu affedeceksek işimiz iş. bundan gayrı bu olay yüzünden emrenin yanlış yerde oynatılmasını ve oyundan subjektif olarak hatalı biçimde çıkarılmasını, emrenin zaten çok zeki bir adam olmamasını; saygısızlığından fazla öne çıkarmaksa hamza hocaya karşı art niyetin net göstergesidir.

    başkan adaylarının hepsi sonuç ne olursa olsun hamza hocayla devam diyor. bence artık bu kompleksten vazgeçin ve destek olun. yanlışı eleştirin, sert eleştirin ama art niyetten sıyrılarak yapın bunu. çünkü seleflerinizi skibbeden rijkaarda, terimden manciniye gördüm, bir süre sonra hocaya olan takıntılarından takım yenilsin istiyorlardı.

    hiç çekilmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın