resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4431
    sozlukteki duz adamlari ortaya cikarmis futbolcu. tamam bu adam ozur diledi, peki nerden ogrendiniz bunu ? hamza hoca'dan, adam kendisi dedi zaten emre ozur diledi olayi tatliya bagladik diye. bugun kadro disi birakildiysa emre'nin baska bir yanlisi daha olmustur hafta arasinda. florya'da yasanan her olayi biliyormus gibi gelip yorum yapmayin suraya.

    yaptigi hatanin zaten savunulacak tarafi yok, bir hocanin elini havada birakmak nedir ya, cikar formani, oraya buraya tekme at, neden hep ben amk de anlarim ama sen kimsin de sana el uzatan galatasaray teknik direktorunun elini havada birakiyorsun ? aklima westbrook'un videosu geldi, umursamaz bir el uzatilisina bile nasil sinirleniyor, spor bransi veya ulke farketmez sana uzatilan eli havada birakiyorsan, ozellikle bu hocanin eliyse ciddi sikinti vardir.

    https://www.youtube.com/watch?v=EpPudPqdvY0

    zaten ben emre'nin abartili tepkisinin altinda baska bir sey ariyorum. muhtemelen avrupa'dan birkac kulup bunu izliyor, menajeri emre'den sene sonunda avrupa'ya gidebilmesi icin kendisini biraz daha fazla gostermesini istedi, oyundan cikinca da bu yuzden sinirlendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın