resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4422
    kimse kusura bakmasin ama bu cocugu oyundan cikarken hocasinin elini sikmadi diye kadro disi birakiyorlarsa formasini atan, yardimci hocasini ittiren selcuk, taraftarina kufreden burak, takim arkadasini doven melo neden hic ceza almadi? bu cocugun onlar kadar forsunun olmamasi mi kadro disi kalmasina sebep? albayrak akli sira engin'i bile affetmeye kalkiyordu, hani galatasaray'in itibarini iki paralik edecek isler yapmaya kalkan engin'i.

    yaptigi cocukca, kendisi de gelismeye kapali, futbol zekasi dusuk bir herif. eee peki bunlar emre'yi digerlerinden ayirip kadro disi birakmaya nasil yetiyor?

    bunca yapilanlardan sonra kimse ceza almazken emre'yi kadro disi birakirlarsa cok buyuk cifte standart uygulamis olacaklar.

    onu gectim, futbolcunun performansini elestirebiliyoruz da bu cocugu surekli sag cizgi oyuncusu gibi sag kanata koymanin da bir negatif karsiligi olmali. sonucta bu cocuk bir baliksa, kendisinden ucmasi beklenemez. isyan edecegi kadar sacma oyuncu degisikliklerine maruz kalip seyirci onune atiliyor. bu kadar basit bir hatayi neden goremiyor kimse? bunu gorememek o kadar sacma ki kalkip akli selim biri kardesim emre uzun kosucu mu da sen ters ayakla cizgide oynatiyorsun bu herifi dese kral ciplak etkisi yapacak.

    aradaki su gereksiz yazdigim paragrafin ustune sunu eklemeliyim, isyan ettigi mersin macinda hem berbat yerde oynatildi hem de kendisinden once coktan mactan dusmus oyuncular vardi. saha icinde bunu farkeden bir oyuncu, aliskanlik gibi ilk kendisinin cikmasina tepki gosterebilir. bunu anlayisla karsilayamiyorsan oyuncu yonetimin sifir demektir. gerekise sneijder'i veya selcuk'u da cikartmalisin, ezberden aman kirilmasin etmesin diye oyuncu degisikligi yapilmaz.

    emre kafasi calisan bir futbolcu degil o ayri. fakat onu bile isyana suruklediyse bazi seyler dusunmek gerek. bugune kadar asla sorun cikartmamis bir adamdan bahsediyoruz. mehmet guvan'in roportaji aklima geldi hani demis ya: galatasaray'dan gittikten sonra futbolcu oldugumu anladim. cok onemli bir sey soyluyor adam burada. emre gibi altyapi oyunculari futbolcu oldugunu anlamadan 25 yasina basiyor. altyapidan oyuncularin gelisememesi de bununla ilgili. emre de bu degisimi yasayamadi. arda turan da o degisimi kaldiramadi, sonunda yanlis sebeplerle ama kendi kariyeri adina dogru bir degisimle avrupaya kacti.

    ben emre'ye kizmiyorum. onu oynayabilecegi yerde oynatmayan; onu kendini gelistirmesi adina yonlendiremeyen; iyi yaptiklarini daha iyi, eksikliklerini de makul seviyeye cekecek calismalari ogretmeyen bugune kadarki tum hocalarini sucluyorum. bu sizin eseriniz. turkiye'nin 90 sonrasi jenerasyonundaki en teknik futbolcu yedek olarak bile anca oynayabiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın