• 67
    öncelikle şunu söyleyeyim ben dalga geçilmesin demiyorum. geçin, geçilsin. ben de desteklemiyorum feneri. ben hak edişe bakarım. ne kadar takımları hak etsede o yönetimleri bir halt hak etmiyor. ben her hangi bir sporda galatasaray söz konusu değilse bana göre kim hak etmişse onu desteklerim. yönetim, taraftar, takım vs vs...

    ama şu varki öyle bir dalga geçiliyor ki sanki her sene bizim ülkemizden 2 f4 takımı çıkıyor ama fener batırdı. ağır favoriydi falan. yani dalga geçmenin altı boş. çok da güzel kontrasını yaparlar söyliyeyim.

    maça dair bir iki not da vereyim.

    real kupayı deliler gibi istiyor.
    real feneri 2. çeyrekte bitirdi sonra belli bir noktada tutmaya çalıştı.
    hakemler takım doğramada bir çığır açtı. gerçekten bu son zamanlarda gördüklerimin en iyisiydi.
    yapılanmanın başında f4 yapan fener böyle giderse kupada söz sahibi olabilir.
    bir ara aslında 10 sayının altına indirecekti fener ama yapamadılar ve real yine dengeyi sağlamasını bildi

    vs. vs.

    ek not: bir de ben bu spikerlerden ne bekleniyor anlamıyorum. evet fener'in tutan spikerlerle ben de maç izlemeyi sevmiyorum. ama çok bariz hakem hataları hatta doğraması yapıldı. murat murathanoğlu ne yapacaktı. bunları söylemeyi bir kenera bıraktım ülkesinden giden takım kaybetsin mi diyecekti. ee ercan taner'e ne oldu. ismet badem'e zaten deyinmiyorum. iyi niyetli adamdır ama herkes hasta fener'li olduğunu bilir biraz aşırı tepkileride anlaşılır.

    her neyse ben murat murathanoğlu'na geleceğim. spikerler bizim maçlarımızda galatasaray perspektifinden anlatıp bizi gaza getirince iyi başka takım olunca (linyit spor'undan fener'ine) kötü. ee sonra "trk fitbolcisu hiç profesyonel deil :(" diyoruz. neden acaba.
App Store'dan indirin Google Play'den alın