resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4397
    ben bu tarz olaylara o kadar da sert bakmiyorum. acikcasi belli ki bi gerginlik olmus hirstan ötürü. ama özrünü dilemis. hoca affetmistir zaten, ama artik sosyal medya cok güçlü. emre burayi okumasa da eksiyi, uludagi vs okuyordur illaki. hic olmadi twitterda instagramda biyerde insanların yorumlarina bakip nabzi kontrol ediyordur. bence suan kendisine kizan taraftarları gormesi haftaya kendisini affettirmek icin daha iyi bir oyun koymasina sebep olacaktir. tipki burakin bir hafta kotu oynadiktan sonra kendini affettirircesine diger haftaki maci tek basina almasi gibi. ayrica bir arkadas bugun sozlukte bahsetmis musleranin yoklugunda herkesin ekstra dikkatli olacagini. bunun gibi. yani yokluklar eksiklikler hatalar pismanliklar boyle zor zamanlarda ekstra motivasyon kaynagidir. takimi bir arada tutacak seyler bunlar. hem kendisi hem takim icin ekstra fayda gostermeye calisan oyuncular, sarfedilen ekstra caba.

    gencler macinda cok aktif bir takim gorecegimizi umuyorum mesela. yiyebiliriz, ama takimin bu zaafini kapatmak icin hucumda daha istahli ve aktif olacağımız su goturmez bir gercek. bu baglamda gencler maci cok onemli. sampiyonluk yolunda ise fenerden puan kaybi gelebilecek esas yer orasi. bugun erciyes fenere asla dayanamaz, rahat ezer fener. ama mersinde eger aptal bir kart veya penalti falan olmazsa riza hocanin bir surpriz yapmasini umuyorum.

    karmasik ve daginik bir entry oldu ama dedigim gibi bu olaylarin ara sira olmasi, hem de bu zamanlarda olmasi iyidir iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın