resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 354
    yorumcu olacak diye eleştirmediğimdir. yorumcu olamayacak kadar deli galatasaraylıdır, hakan şükür galatasaraylıdır ama sakin bi insandır yani sinirlerine hakim olabilecek bi insandır. taraftarı olduğu takıma birisi bişi söylese ekran karşısında olduğunu hatırlar söylemesi gerekenleri ölçer biçer öyle söyler,ama hasan öyle değildir tamam ilk başlarda galatasarayı eleştirecektir hak etmediği biçimde ayrıldığı için takımdan yapmaması gerekeni yapacak içindekilerin bir kısmını da olsa dökecektir ortaya. ama hasan şaş birisi galatasaraya laf söyleyince hakan şükür gibi ölçmez biçmez belki bizim de fikrimizi sorsalar bizim de yapacağımız gibi pata küte girişecektir konuya adanalı damarı tutacaktır sonradan pişman olacağı şeyleri söyleyecektir. kendini sakinleştirmeye çalışması ise ondan istenmesi gereken son şeydir. senelerdir takımımızda sakin olmaması nedeniyle bizden biri gibi gördüğümüz ve sevdiğimiz biridir.

    galatasarayın galibiyetinden ya da mağlubiyetinden sonra hakan şükür gibi soğukkanlı olmayacaktır,duygularını mimiklerinden anlamaya çalışmamıza gerek kalmayacaktır sözleriyle bizzat anlatacaktır ne hissettiğini. ekranda yorumcu değil galatasaray taraftarı kimliğiyle izleyeceğimizi düşünüyorum hasan şaşı.

    büyük kaptan da fox tv de programa başlamıştır ancak o da ne kadar büyük galatasaraylı olursa olsun zor da olsa taraftar kimliğini çıkararak ekran karşısına geçmeye çalışacaktır tahminimce hakan şükür için söylediklerim soğukkanlılık sakinlik onun için de geçerlidir. hatta hakan şükür ve bülent korkmaz tarafsız olduklarını göstermek amacıyla takımımızı acımasızca eleştireceklerdir fakat hasanın onlar kadar ileri gidebileceğini düşünmüyorum.

    ayrıca bülent korkmaz ve hakan şüküre futbol hayatlarını noktalamış kişiler olarak bakabilmeme rağmen hasan şaş yarın çıkıp maçta oynayacak gibi gelmekte şu an.belki daha yeni ayrıldı takımımızdan o yüzden ona sadece yorumcu gözüyle bakamıyorum. yani şu an emre aşık'a fenerbahçenin x takımla maçını yorumlatmakla bir gibi gelmektedir bana hasana fenerbahçenin x takımıyla yaptığı maçı yorumlatmak.

    ha hasan şaş benim kaptanım, çıkar bu dediklerimde yanıldığımı gösterirse ona olan sevgim bin kat daha artar o zaman..

    not: o küçük denen şahsiyet hakan şükürle bülent korkmazla yada hasan şaşla kıyaslanamayacak birisidir.onun yorumculuğunu izlerken bize hissettirdiklerinin ise bizden olduğunu bildiklerimizi seyrederken oluşan mutlulukla alakası yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın