2014-15 Türkiye Süper Lig 30.Hafta Maçı
20:00 Türk Telekom Arena
1 - 0
  • 262
    defans hattı: inanılmaz iyi oynadılar, orata sahada kaptırılan toplarla kalemize hızlı gelen konya ataklarında hata yapan olmadı. hata yapmamak öyle çok kolay bir şey değildir,üstünüze hızla bir takım gelirken 3 4 kişi geride kaleyi savunmak çok zordu. tebrikler

    orta saha: hücumda en az üretken oldukları maçtı diyebiliriz. ama işte gol yememek ne kadar önemli görüyoruz. bir tane at üstüne yat. bu kadar basit. son haftalar böyle geçecek çok normal.

    hücum hattı: orta sahadan neredeyse hiç destek gelmedi bugün.burak yırtındı. kaçırdığı gol klasik burak kaçırması. ben bu çocuğa uzuun süredir laf edemiyorum. çok çalışıyor zaten.

    bruma: ayrı bir parantez açılması gereken olgu. ben hayatımda iki futbolcuya taktım. biri barış özbek'ti,diğeri hakan balta. bu çocuk da 3. olmayı başardı. bu kadar verimsiz bu kadar yetersiz bir kanat oyuncusu ben 22 senedir futbol izlerim hatırlamıyorum

    hamza hamzaoğlu: değişiklikler bu sefer çok isabetliydi.bruma aşkına şampiyonluğu yakacak farkında değil. hocam olmayacak artık fantezileri bıraksak son 4 hafta? seneye oynat istediğin kadar,ama şimdi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın