• 180
    euroleague yönetimi ve avrupa kulüpler birliğinin istanbul'da yaptığı toplantıda wild card'ı alabilme kriterlerinin en önemlisi olarak kulübün ekonomik yapısı ve marketing gücü olacağını söylemiş. tamam galatasaray olarak ekonomik anlamda birçok sorunla başettik ve hala da başediyoruz. ancak marketing konusunda d. doğuş'un bizim yanımızdan bile geçemeyeceği herkesin malumu. bence önümüzdeki günlerde gs'de seçilecek yeni yönetimle beraber oluşturalacak sağlam bir basketbol yönetimiyle ve iyi bir sponsor bulunarak ekonomik sorunlar çözüldüğü takdirde bu sezon tbl'de şampiyon olmasak bile wild card için en büyük aday biz oluruz. 

    aslına bakarsanız son iki senedir biz bu b lisansı ile euroleague'e katılıyoruz. bu hakkın elimizden alınması kötü oldu. b lisansı yerine wild card'ın getirilmesi ve türkiye için en büyük adayın d. doğuş olarak gösterilmesi malum çevrelerin algı operasyonundan başka birşey değil. d. doğuş'tan önce bu ülkede banvit ve karşıyaka gibi takımlar var size noluyor derler adama.

    avrupa'da kim tanır doğuş'u. doğru dürüst salonu var mıdır. hadi salonu buldular diyelim o salonu dolduracak taraftarı var mıdır. bütün bunları geçtim avrupa başarısı olan bir kulüp müdür? işte tüm bunlar insanı hayret ettiren sorular.

    ayrıca turnuvanın ana sponsoru olan ülke şirketinin ve turnuvaya sponsor olan diğer türk şirketlerinin bu takım sayısı konusunda arttırım isteyeceği yerde sayının düşmesini izlemesi tam bir basiretsizlik örneği. (isteyin ordan iki tane a lisansı. çok mu amk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın