resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 478
    paris'teki paris bayern macinda yaptigi hatanin aynisini yapti 6 mayis barcelona macinda. beklerin onune kimseyi koymadi, bunun yuzunden dogru duzgun atak da yapamadigu gibi barcelona bekleri one ciktigi anda 2'ye bir cok yakaladi cizgiyi. dua etsin bu macta bastian vardi farkli olarak merkeze kosacak bir adam daha oldu.
    mac basinda arkadasima bayern'in en buyuk zaafi bekleri demistim, ustune onune adam koymayincaniyice bitiyorlar dedim, gollerin ikisinin zevzekligine geldi bir bakima. oyun kurma, oyunu yonlendirme yetenegi yok rafinha'nin da bernat'im da. tarik bizim seviyemiz icin sadece hizi olan bos bir bekse, bernat da bayern icin oyle; hizli ama kafasi pek basmayan duz adam.

    ikinci yariya en azindan bir beki duzgun olsun diye lahm'i cekmis olsa, thiago'yu lahm'in yerine, sola gotzeyi yaklastirda saha mulleri, boyle salak bir oyun olmadi onlar icin.

    hatalarindan ders almis demistin paris rovans macinda ancak ayni hatayi yapmasi tam bir hayal kirikligi hem de defanstan cikartamazken 3'lu defansa donmemesi ayri bir gariplik. bunu en cok yapan hoca d kendisiydi bir zamanlar
App Store'dan indirin Google Play'den alın