resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2277
    önce hakkını verelim; yasin, telles, sabri, hakan balta, burak, selçuk ve hollandalı daha istekli ise sebebi kendisinde ve florya yönetimindedir.
    sakatlıklar, cezalılar, lig ortasında gelmesi, yedek kulübesinin güçlü olmaması, elinde golcüsünün olmaması, ara transferde oyuncu almamasına rağmen ağlamıyor, enkaz devraldım demiyor. hakemlere sallamadığı gibi rakip takım lehine hata yapan hakemleri dahi kolluyor. her maç zor diyor rakibini küçümsemiyor. adam uzaylı.

    ancak kritik son 5 hafta için de sorunlu yerleri tekrar yazmakta fayda var;

    1. attığımız kornerler hala tehlikeli değil. ön direk işini ya tekrarlamamalıyız veya bu duruma çözüm bulmalıyız. kornerleri selçuk kullanacaksa korner çalışmalı.
    2. defansın orta alanda rakibi karşılaması harika ancak telles, selçuk ve sabri dahil ilerde top kaybı yasağı gelmeli gerekirse top taça vurulmalı ancak rakibe verilmemeli.
    3. burak ofsayta artık düşmemeli.
    4. yasin, emre çolak, bruma ve burak top rakip alandayken rakipten daha çok top çalmalı, hızları ile faul yapmadan top çalma çalışmalılar.
    3. taç atışlarında hatamız sıfır olmalı, taç atan oyuncudan top isteyen oyuncumuz çok yetersiz.
    5. rakip korner atarken arka direk boş kalmakta.
    6. muslera 6 saniye kuralını unutmakta başımıza iş almayalım. muslera kesinlikle kart görmemeli.
    7. emre çolak, bruma, yasin ve burak'ın formları artar ise son 5 hafta sorunsuz geçer bu 4lü üzerinde özel olarak çalışma yapılmalı.
    8. daha çok isabetli şut atmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın