resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2276
    4 mayıs 2015 akhisar belediyespor galatasaray maçını spikersiz izledim ve mikrofondan mıdır nedir hamza hoca'nın her direktifini rahatlıkla duyabildik. en çok aklımda kalanlar şunlardı:

    1- berabeeeer. top rakibe hemen hemen her geçtiğinde bunu bağırdı hamza hoca. takımın pres yapıyorsa beraber yapmasını, geride bekliyorsa beraber beklemesini istedi.

    2- sabri çııık - telles goooğ. ilk yarıda önünde sabri ikinci yarıda telles oynadı ve hamza hoca takım hücuma kalkarken önünde oynayan beke durmadan ileri çıkmasını söyledi. yalnız ingilizcesini biraz geliştirirse daha iyi olacak.

    3- aferin oğlum, aferin oğlum. "beraber" ile en çok kullandığı replik buydu. sadece iyi hareketlerde değil, top kayıplarında da motivasyon amaçlı bunu duyduk. kendi kendine söylemiyor baya bağırıyor bunu. özellikle bruma'nın iyi ya da kötü aksiyonlarında bunu çok bağırdı, belli ki çocuğu kazanmak için çok uğraşıyor. buraya ileri dörtlü içinde bruma'nın top kayıpları sonrası defansa en çok yardım eden futbolcu olduğunu da not düşelim.

    4- pas opsiyonu - oyunu kanatlara açmak. top ortalarda sıkıştığında kanatlara açılması için kanatta müsait olan futbolcunun ismini bağırdı hep.

    bir de maç içinde sneijder ile baya fikir alışverişinde bulundu (tercüman aracılığıyla). direktif verir gibi değildi, sneijder de bir şeyler söyledi. açıkçası ne konuştuklarını çok merak ediyorum :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın