resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 947
    turkiye'ye gelecegini hic zannetmedigim teknik adam. adama demedigimizi birakmadik arkadaslar, 5 dil bilmesine ragmen burda "cingene", "koylu" gibi lakaplar taktilar. korkak dediler, futbol sistemini elestirmeyi birak yerin dibine soktular defansif oynatiyor diye.

    -2001-2002 yilinda sezon basindan itibaren cok da zorlanmadan sampiyon olup sampiyonlar liginde ofsayt gol (barcelona maci) ve son dakikada yenilen gollerle (roma, liverpool maclari) ceyrek finalin kapisindan dondu. hem de fleurquin, bulent akin'larla falan. sonuc? gorevine son verildi.

    -2003-2004 yilinda samsun macindan sonra goz gore gore sampiyonlugu elinden alindi. ki bu kirli oyunun icinde muhtemelen sinan engin, serdar bilgili gibi isimler de vardi. oyunu ortaya cikarmak istedi, bizim medya "vay efendim sen bizim ulkemize nasil cavusesku'nun ulkesi dersin hemen defol git" dedi. ne ilginctir ki dunya ucuncusu olan milli takimimiz bu tarihlerden sonra inanilmaz dusus yasadi. sezon sonu gorevine son verildi.

    bu olaylardan sonra yuzsuzce bu adamin kapisinda yatan yoneticiler oldu. ama adam bu ulkeye gelmemek ugruna ic savas ulkesi ukrayna'da kalmayi tercih etti. defalarca kalp ameliyati oldugunu ve turkiye'deki ortami kaldiramayacagini soyledi ama gene iddaalar ayyuka cikmis. ben derim gelmez. haa gelirse o zaman basimizin ustune, fener'e giderse uzuluruz ama ahi var. birsey diyemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın