resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3922
    aslında 2014-2015 sezonunda sanıldığı, burada yazıldığı kadar kötü oynamamıştır. neden?

    prandelli denen futbol katliamcısının dönemini tamamen es geçiyorum. kimin ne yaptığı ne oynadığı belli bile değildi. bir gün bakmışsın 3-5-2 oynuyorsun ortadaki stopper melo diğer gün 4-3-3 çıkmışsın vs vs o eski berbat günler hepimizin malumu. bırakın semih'i bireysel anlamda muslera dışında tek iyi bir topçumuz yoktu. muslera'nın tek iyi isim olması bile zaten durumu özetliyor.

    hamza hamzaoğlu geldikten sonra ise gayet kendi topunu oynamıştır. hiç bir zaman sırıtmamıştır ve bu dönemde güzel oyunlarla seri galibiyetler aldık. hatta adam sakatlanmadan önce oynadığı son maç beşiktaş deplasmanıydı* taş gibi de top oynamıştır. ne zaman semih sakatlandı işte o zaman takım defansı boka döndü. allah'ın her maçı istisnasız gol yedik. 10 maçta 16 goller vs vs.

    ama eğer iyi bir sözlük takipçisiyseniz bunlar pek hatırlanmaz. burada bir kaç çok bilen yazar "draxler'in rüzgariyla sakatlandı eke ehe eke. bu sefer de kulağına top çarpmış eki eki eki" der. arkasından yine bir kaç çok bilen desteklediği zaman bir bakmışsın "sözlük ortamında" semih bok, semih kaka. hadi basın gidin allah aşkına.

    neymiş semih yerine 100 defa koray 100 defa hakan balta tercih edilirmiş. oldu canım he aynen öyle aynen. bu über ileri görüşlü tercihiniz gerçek oldu da allah'ın her maçı gol yiyip durduk. ama bu golleri yerken kimsenin çıtı çıkmıyordu ne hikmetse. herkes sus pus olmuştu.

    şimdi en son kurşun olarak "ama hakan tanrının kafasıyla bizi şampiyonluğa taşıyan golü attı :(" gibisinden bir şeyler sıkılmak isteniyor da. yok canım yemezler artık. millet görüyor gerçeği. ki ben hakan balta'yı çok seven biriyim ama ondan bu kadar. onun görevi eğer defans hattında biri sakatsa onun yerine idare etmek. daha fazlası değil.

    şimdi gelelim 2015-2016 sezonuna. önümüzdeki sene semih ile direk yola çıkılır mı? kesinlikle hayır. neden?

    bu sezon 5+3 zımbırtısından dolayı semih bulunmaz bir nimetti. ama artık 14 yabancı hakkın varken gidip de stoppere direk semih konulmaz. bir tanesi üst düzey olmak olmak üzere 2 tane taş gibi stopper alırsın. arkasına da bu sezon hakan balta'nın yaptığı gibi yedek stopper olarak semih'i koyarsın. öyle çıkarsın yola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın