• 323
    dün bayern münih resmi twitter hesabından sakat futbolcularının fotoğraflarını kullanarak daha güçlü geri gelin etiketiyle bir paylaşımda bulunmuştu. (bkz: #1696281)

    dortmund da aynı şekilde mario götze, robert lewandowski, jürgen klopp, ilkay gündoğan ve mats hummels'in fotoğraflarını kullanarak "batan geminin malları bunlar" etiketiyle paylaşımda bulunmalı.

    yönetimin ne yapmak istediğini gerçekten anlamıyorum yani para olmayabilir, futbolcu gitmek isteyebilir, küs bir şekilde ayrılmak istemezsiniz, futbolcunun hakkıdır vs. anlarım da çok uzak bir geçmişte değil batmanın sınırından bayern münih'ten para alarak dönmeniz, yani anlaş futbolcunla, parasını veremiyorsan veya gitmek istiyorsa "bonservisinin yarısına bırakacağım" şekilde mutabakat imzala, hiç değilse biraz para kazanarak gitsin. "2016'da ben bu futbolcu ile sözleşme yenilemeyeceğim" diye açıklama yaparsan, pazarı hareketlendirmezsin ki almak isteyen kulüpler belki bu sene içerisinde almayı planlarken normal olarak 2016'yı bekleme aşamasına geçer. hem ekonomik sıkıntıya doğru yelken açıyorsun hem de gelir getirecek adamlarını bedavaya dağıtıyorsun. gerçekten anlam veremiyorum.

    valla bu sezonlarda ac milan, borussia dortmund, fc internazionale gibi takımları tutmak beşiktaş futbol takımı'nı tutmaktan daha kanserojendir sanırım. hepsine kolaylıklar ve esenlikler diliyorum. bjk'lilere dilemiyorum onlar bile bile lades...
App Store'dan indirin Google Play'den alın