resim
Ozan Tufan
Takım:Trabzonspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 120
    ortalık nitelikli entry kaynıyorken kendisinden cacık olmaz deyişim niteliksiz olarak göründü ve silindi ama ortada asıl niteliksiz bir şey varsa bu adamı über yetenekli gören entrylerdir.

    o zaman biz de nitelikli yazarız. nitelikli okuyanlara.

    neyse konumuza dönelim. ozan iyi futbolcu, mücadele gücü yüksek, çalışkan, sınırlı yetenekleri olan, tipik türk futbolcusu. ancak daha düne kadar tarık'tan cacık olmaz dediğimde "sen ne diyorsun ya? ne saçmalıyorsun?" diyenler şimdi neredeler acaba?

    pandev geldiğinde ortalığı yıktınız. bi halt olmaz dedim.
    dzemaili'yi yerlere göklere sığdıramadınız. lorik cana'dan iyi değil dedim. dinlemediniz.
    en son tarık'ta da patladınız.

    ve bunun gibi bir sürü örnek verebilirim. her gördüğünüz futbolcuya atlamayın kardeşim. türk futbolu önce sergen yalçın'ı çıkardı, sonra arda turan'ı, sonra alper potuk, salih uçan vs.
    içlerinde kafasını kullanan arda bir yerlere geldi. o da işte 75 milyonun "sözde" en iyi futbolcusuyken atletico madrid'in çarkının bir dişinden fazlası değil.

    türk futbolcusundan maksimum ozan tufan olur. selçuk inan olur, burak yılmaz olur. siz onları beğenmiyorsunuz ama ozan tufan şöyle böyle...
    her gördüğünüze atlamayın kardeşim. "ozan tufan! 10 milyon verelim, alalım. alper potuk elimizden kaçtı, fenere kaptırmayalım!"
    alper kaçtı da n'oldu? sen elindeki sinan gümüş'ü kullanabiliyor musun? bruma'ya sabredebiliyor musun?

    yıllardır sabri'ye, aydın'a sabrettin de n'oldu? sinan gümüş bir kötü oynasa hemen yaftalıyorsunuz. bruma'ya verilen paranın çöp olduğunu düşünüyorsunuz ama aynı paraya ozan tufan'ı almaya razısınız?
    bruma kim ki 10 milyon verdik diyenler var. ozan kim la? ne yapmış? azıcık düşünün ya.

    ya az futbol izleyin, futbol konuşun ya da bırakın futbolu bilenler konuşsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın