resim
Fırat Aydınus
Görev:Eski Hakem
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 684
    daha önce de yazmıştım. caner erkin'e haksız yere gösterdiği kırmızı karttan sonra şirazesi kaydı. ayrıca fifa kokartı da alındı sene başında. buna başka bir bahane uyduruyorlar(sınavla ilgili bir sıkıntıydı) ama ben fenerbahçe baskısıyla olduğunu düşünüyorum. bunun dışında şimdi sözleşmeli hakemliği de kaptı ama malesef o eski halinden eser yok şimdi. bence cüneyt çakır'dan daha iyi hakemdi ama bir silkelenmesi kendisine gelmesi lazım.

    şimdi de 26-04-2015 bursaspor-başakşehir naçında yardımcısı aleks taşçıoğlu'nun "hocam ağır karar, faul yoktu" sözüne, "farkındayım, ama artık kararı verdim. inşallah bursaspor gol atmaz" cevabı vermiş. volkan şen de bunu duymuş.

    volkan şen'in maçta çıldırma sebebi buymuş.

    tamam kulaklıkla kendi aranızda konuşabilirsiniz aslında bu muhabbette kötü bir şey yok, hatasını anlamış ve bunun bir takım lehine avantaj olmamasını dilemiş ve bunu ortağı ile paylaşmış ama ne dikkatli olması lazım, oyuncular çok çakaldır, bunu duyunca kullanırlar. nitekim volkan da uzun süre itiraz etti, fırat aydınus bayağı bir tahammül etti, ben de şaşırmıştım niye kart vermedi diye çünkü o pozisyonları affetmez, meğersem haksızmış. sonradan bayağı bir sonra verdi sarı kartı.

    özetle konsantrasyonu yerlerde, dikkatli olması lazım.

    ha bu arada felipe melo'ya ettiğin küfrü de unutmadık fırat kardeş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın