resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8150
    kendisi bizi sampiyon yapacaktir. adami bu hafta kacan gollerle hatirlayanlar acip uc hafta önceki kasimpasa maciyla neden hatirlamiyorlar, yada simdi burda aklima gelmeyen bin tane mac var bu adamin tek basina aldigi.

    adam geliyor baska takim oyunculari mac kazandiriyor, burak gol kaciriyor diyo. sanki iki yıl once bi cuval gol atip sampiyonlar liginde takima en az +5 milyon euro parayi tek basina kazandiran, ustune drogbayla sneijderi trasnfer edicek sportif basarili konuma yukselmemizdeki bas rol oyuncusu burak degildi?

    golcu adamin iyi günü de olur kotu gunu de. messi cl yari finalinde chelseaye penalti kacirip sonra chelseaye elendiginde ne dicektik o zaman messi bok gibi adam bi mac kazandirmiyo mu dicektik. yani tek mactan adam elestirmek bir yana, bu kadar tek tarafli bakip elestirmek nedir arkadas ya.

    kaybettirdiginin bes katini kazandirmis topcudur burak yilmaz. ve hakan sukurden sonra gelen en dominant golcudur. begensen de begenmesen de tasak gecsen de qraaaaal desen de bu boyle. bu kadar elestiri karsisinda böylesine cesaretle hala pes etmemis bir oyuncu en azindan saygiyi hak ediyor, kendisini sevmeseniz bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın