resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2198
    bir takım beyinsizlerin yine kendisini eleştirenlere küfür ve hakaret yağdırdığı teknik adam. he amk siz küfür edince hamzaoğlu kendini geliştiriyor. sene 2015 galatasaray taraftarı "yasin yasin" diye bağırıyor. 94 saftig'e geri döndük millet hala körü körüne hoca savunuyor. he amk hainiz biz. hainiz çünkü çapsız hocanıza yasin diye bağırdık dahi çocuğun da aklına yasin geldi. he biz hainiz biz irlandalıyız bir karaktersiz şerefsiz haysiyetsiz adamlarız çünkü hala maça gidip hala takıma maç kazandırıyoruz sizin biatçı kafalarınıza rağmen.

    yasin ne yaptı arkadaş sana? belli ki takıksın. kesmek için bahane arıyorsun. önce ibb maçı şimdi de 26/4/15 antep maçı. haydi bruma'yı anladık ağa baban terim bok attı. emre ne yaptı sana? koray ne yaptı? semih ne yaptı? kulubede sinan var! ben sormaktan bıktım. cevaplamaktan da bıktım ama hakaretli savunucunların şakşaklamaktan bıkmadı. yeniçerilere yaslandın ama yeniçerilerin seni taşımıyor. kulubene de saklanınca ayarı yedin.

    liseli ergenlerin harcayacak çok yılları var tabi. onlar beklerler 30 sene bile verirler sana. lakin tribün bizim. seni alkışlayanlar yönetimin paralı askerleri ve onların burger'da sıraya soktukları ergenler.

    ya hoca taklidi yapacaksın ve bruma yasin sneijder emre'yi gözün kapalı oynatıp seni ileri taşımaları için dua edeceksin ya da geldiğinden beri yaptığın gibi olcan'a, sabri'ye çift forvete yaslanacaksın çekirge sıçrayacak ya da sıçramayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın