resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 2131
    kendisi kadar efendi bir karakter turk futbolunda cok az. ertugrul saglam ve senol gunesle birlikte su futbol dunyasindaki gercek karakterli uc insandan biri. biz bu adamin degerini bilmek yerine bir sopa daha vurmak icin firsat kolluyoruz.

    elindeki kadroya dair uzun uzadiya bir tespit yapmayacagim, onceleri yapilmis zaten. ancak kadronun mevcut haline bakinca elde kalan sakatlari cikinca iki tanecik top class oyuncumuz var. sneijder ve muslera. melo da iyilesince bunlara ekleniyor, ediyor uc. geri kalan tum oyuncular, genel olarak taraftarin gozunde sakatat, soru isaretli ve yetersiz topcular. ne beklerimiz fenerden iyi, ne hucum kanatlarimiz besiktastan iyi. eldeki kadrodan en fazla duz kurabiye cikar ama adam meyveli pasta yapmak uzere. ama kimse bu acidan bakmiyor.

    eksikleri cok var elbette, bunlar sene sonunda konusulur. ancak suan icin, bu kaotik ortamda yaptiklari kucumseniyor acikcasi, uzuluyorum. bu kadar efendi adama feneri koruyor keh keh adi altinda seviyesizligin dibine yol alan yorumlarin bile yapildigi bu platform hamza hoca gercekten on tane transfer yaptiran ve yine ayni konumda ligde ikinci bir kadro yaratsa ve tabiiki yabanci olsa taraftar onu yalıyor olacaktı.

    ancak taraftarimiz aci bir sekilde iki yuzlu. tabloyu yapan yabanci olunca enkaz devralmis oluyor, hamza hoca yapinca takimin icine etmis oluyor. bakiyorum gecen sezonki kadrodan farka, gelenler;

    tarık "the vitaminsiz" camdal
    olcan "the gobek" adin
    yasin "the bizim seviyemizin topcusu değil" oztekin.

    dzemaili ve pandevi saymıyorum bile.

    eksiklere bakiyorum;
    semih kaya,
    felipe melo,
    uzunca bir zaman burak yilmaz.

    ayrica gecen sezon olan ve bu yil elimizde olmayan didier drogba faktoru var.

    simdi bu tabloya bakip, mancinin elindeki takimin enkaz oldugundan bahsederken hamza hocanin adi anilinca nasil gül gibi takimin icine eden adam olarak bahsediliyor anlayamiyorum. ki mancinin devre arasinda yaptirdigi 20 milyon euroluk transfer faciasindan elde tek kalan tellesken -ki o da soru isareti hala bir cok kisinin gozunde- hamza hoca cebimizden tek kurus dahi cikartmadi.

    dedigim gibi, samimi olmayan taraftarin ikiyuzlulugune mahsar oluyor hoca, hem de henuz ortada kaybedilen hiçbirşey yokken, hem de iki kupaya dogru emin adımlarla gidilirken.

    eksiklerini goruyoruz ama simdi susma zamani. bu kadar leş bir kadroyla bu kadar iyi sonuclar alabilmesi ise takdire şayan. sizler takdir etmesiniz de, hoca cok iyi bir is cikartiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın