resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 327
    --- alinti ---

    florya'da transfer zirvesi

    galatasaray'da futbol komitesi üyesi haldun üstünel ile teknik direktör frank rijkaard, florya'da bir araya gelerek transferi masaya yatırdı. yapılan transferler için sarı-kırmızılı yönetime teşekkür eden hollandalı teknik adamın, yeni bir oyuncu takviyesini şimdilik kaydıyla istemediği öğrenildi.

    galatasaray'da futbol komitesi üyesi haldun üstünel ile teknik direktör rijkaard arasında günlerdir merakla beklenen transfer zirvesi florya metin oktay tesislerinde gerçekleşirken, toplantıda herhangi bir oyuncu veya mevki konusunda bir tespit yapılmadı.

    hollandalı teknik adamın, şimdiye kadar yapılan transferlerden ve kulüpteki çalışma ortamından duyduğu büyük memnuniyeti dile getirdiği öğrenildi.

    sarı-kırmızılı yöneticiler, istendiği takdirde transfer yapabileceklerini rijkaard'a söylemelerine rağmen, şimdilik transfer konusunun kapatıldığı bildirildi.

    --- alinti ---

    defans bölgesi için kararını tekar düşünmesini istediğim teknik direktörümüz. hazır transferde hızımızı yakalamışken bir defans oyuncusu istemez misin ha rijkaard? şöyle hem sağda hem ortada falan oynasa? ha, olmaz mı? **
App Store'dan indirin Google Play'den alın