resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2117
    önümüzdeki 7 lig maçında yönettiği futbol takımının göstereceği performansın geleceğini etkileyeceği hoca. bence her şey futbolcuların elinde. hamza hocanın bu ekiple yapabilecekleri maalesef kısıtlı.

    hamza hoca bazı maçlara yanlış on bir ile çıkıyor olabilir ama elindeki malzeme ortada. özellikle son haftalarda sakatlıklarla uğrağtığını da gözden kaçırmayalım. sağ bekte sabri'yi oynatsa bir dert, oynatmasa bir dert. tarık çamdal'ın nasıl hayal kırıklığı yarattığı malumunuz. hamza hoca kendisine şans da verdi ama durum ortada. sağ açıkta kimi oynatırsa oynatsın birileri tarafından eleştirilecek. her maçta farklı oyuncuları deniyor. forvette iki futbolcuya eli mahkum, forvet arkasında sneijder gibi elit bir futbolcu var ama o'nun besleyebileceği, o'nun kalitesine yaklaşabilecek bir forvet yok. pandev'i bir türlü kullanamadık, bu saatten sonra hayır da gelmez. stoperlerin hali ortada, sadece chedjou bir şeyler yapıyor. hakan balta'lara, semih kaya'lara kalmış durumdayız. orta sahada selçuk ve melo'dan başka direkt on bir oyuncusu yok. son haftalarda hamit altıntop iyi bir çıkış yakaladı, arada sırada emre çolak parlıyor ama istikrarı yok. yine en istikrarlı bölgemiz orta saha diyebiliriz. yedekler desen hamza hoca zaten adam gibi ilk on bir kuracak oyunculara sahip olsa yedek oyuncu sorunu olmayacak, yani yedekler yetersiz ki adam gibi bir ilk on bir sahaya sürülemiyor. o yüzden hocanın oyuna sonradan müdahale etme konusunda da kısıtları var. sezon başından beri takımın teknik direktörü olmadığı, bu takımı kendisinin kurmadığı, devre arasında ekonomik sebeplerle transfer yapamadığı da ortada. durum böyleyken sahaya kimilerine göre yanlış ilk on bir çıkarmasını, oyuna doğru müdahaleleri yapamamasını çok da eleştiremiyorum.

    tek ümidim başında olduğu galatasaray'ımızın sezon sonunda şampiyon olması ve dördüncü yıldızı armamıza eklemesi. fiktüre bakınca takımımızın bunu yapabilecek güce sahip olduğuna inanıyorum. bu takım ne olursa olsun 7'de 7 yapabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın