• 500
    takımın "olgunlaşmadığı için" kaybettiği maçtır. taraftar baskısıyla gereğinden fazla saldırıp kaybettik.

    o sene hakan balta hariç ilk onbir yeniden kurulmuştu, önceki sezon sekizinci bitirilmiş, yeni takım 4 yıl sonra fb'yi yenmiş, içeride dışarıda nefis maçlar çıkarılmıştı. aslında maça çıkmadan önce beraberlik yetiyordu, buna uygun bir takım kurulabilir, mutlaka yenmek için sahaya çıkılmayabilir, hadi çıkıldı atak yapacağım derken orta saha o kadar boş bırakılmayabilirdi. ama taraftar aç, fb'yi yenebilecek durumdayız, zaten saraçoğlu'nda da 2-0'dan 2-2'ye getirip son saniye baroş'un topu direkte patlamış, her şey ama her şey galibiyet için çıkmaya çok uygundu.

    olmayacak bir pozisyonla 0-1 geriye düşüldü, net biçimde bütün maç daha iyi oynadık, selçuk 1-1'e getirince taraftar delirdi, takımı da delirtti; beraberliği yakalamıştık ve maçın bitmesine az kalmıştı, oyunu soğutabilir, soğukkanlı davranabilirdik, olmadı.. galip gelmek zorunda olan fb daha soğukkanlıydı, bizim durumumuzu bildikleri için sadece kontratak oynamak onlara yetti..

    neyse boşverelim, öyle olmasaydı kupayı o sahada kaldır(a)mazdık belki de, saraçoğlu'na şampiyon giderdik, tff de bir hafta sonra törenle filan verirdi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın