resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2107
    yeniçerilere yaslanmak dışında hiçbir şey yapmamış teknik direktör. hani deniyor ya çok çalıştı vs. sanırsın adamla beraber takılıyorlar sabah akşam. ne yapıyor arkadaşım ayak tenisi hariç? devre arası kondüsyon yüklendi mi takıma? hayır. teknik taktik varyasyonlarını geçtim (çünkü onu verin sneijder'a taktiğiyle çözmüş) korner çalıştırır gibi bir hali var mı takıma? hayır. 19 nisan 2015 trabzon galatasaray maçına bakıyorum tek tek bütün adamlara pres anlatıyor. burak'a sen şuna bas diyor, selçuk'a geri git diyor. e birader sen bu adamlarla antrenmanda bunca aydır ne konuştun? ne anlattın bu adamlara? ya bu adamlar gerizekalı hala çözemediler kime nasıl pres yapılacağını ya da sen anlatmadın.

    11'i doğru çıkarıyormuş! kaç maçtır bas bas bağırıyoruz umut sağ açık olmaz diye. deniyor ki emre oynasa kötü oynasa çemkirecekmişiz. kaybetmişiz ya maçı. omurgasızız çünkü biz... kazandığımız maçta da bağırdık yanlış yapılıyor sağ kanadımız çöpe atılıyor diye, en çok da kazandığımız maçta bağırdık. ofsaytlandık, nick altımıza yazıldı linç peşinde koşuldu.

    bizi yarışa ortak eden hamzaoğlu falan değil arkadaşım. bizi yarışa ortak eden yeniçeriler. yeniçerileri oynatacak adam terim. terim'in yardımcısı geldi galatasaray'a hepsi bu. başarılı da oldu çünkü o yeniçeriler ne sen bir tarafını yırttın diye oynadılar, ne forma aşkı için ne de aldıkları paranın hakkı için! o yeniçeriler adamcılığın en iğrencini yapıp kendilerini galatasaray'a getiren adam için oynadılar.

    yetti mi? yetmedi! yetecek olsaydı zaten o italyanların döneminde de yeterdi.

    defansımız yeterli değilmiş. vah yazık hamzaoğlu'na görüyor musun? bu takımın iki stoperini eğer balta'dan aşağı görüyorsa, emre'yi umut'tan aşağı, sabri'yi de tarık'dan iyi görüyorsa kimse kusura bakmasın çıkardığı 11 de, o 11'e müdahalesi de, ye-ter-siz. bu galatasaray şampiyon olsa da olmasa da böyle ki ne yazık ki balta - sabri - sağ açık olarak umut ve olcan tercihleriyle, saçma sapan oyuncu değişiklikleriyle şampiyonluğu da %70 verdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın