resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2086
    emre çolak üzerinden eleştirilmesini anlayamadığım hoca , evet emre 4-5 maç üst üste çok iyi oynadı ancak ondan sonra her zamanki gibi ben oldum havalarına girip basit ve akıllı oynamak yerine çok çok ekstrem işler yapmaya çalıştı ve batırdı yasinde form tutunca kesiği yedi ama şunu kabul edelim trabzonspor maçında emre'yi oyuna alması benim gibi bir çoğumuza yine ne yapıyorsun hoca dedirtti.

    benim en başından beri takıldığım 2 nokta bu takımda son maçtan sonra 3 oldu.
    1. anlamsız umut bulut inadı. hocam umut istediği kadar gol atsın ama bu adam 1 gol atıyorsa abartısız 20 tane atağın içine ediyor, defalarca söyledim yine söylüyorum anlamsız şekilde bütün kafa topları bu adama indiriliyor ve bir tane bile kafa topu alamıyor(günahını almıyım ts maçında bir tane indirdi). hızlı ataklarda topu alınca geriye çekip el freni vazifesi görüyor. bruma'nın ölüsü bile kanata daha çok iş yapar be hocam. onada güvenmiyorsan koy takımın en uzun adamını oraya sadece kafa toplarını indirsin bek oyuncusunu çıkarmasın daha yararlı olur.

    2.olcan adın inadı. tamam son maçta yasin sol kanatta ne kadar sindirilmiş olursa olsun hocam olcan nedir allah aşkına bu adam ilk günden beri hayalet ne oynadığı belli değil. oyuna girdi sol kanatta bir tane orta tehditi yok , sol kanadı o kadar çok boş bıraktı ki maçtan sonra itin bir tarafına sokulan telles'in 100 metre o kanadı kullanmaktan maçın sonunda nefes alacak hali kalmadı. herkesi kazanamayız artık sezon sonu olcan inadı bizim için israf.

    3. sabri sarıoğluişte bu adam türk futbolcusunun özetidir. affedildi geldi kendini vererek oynadı herkesin takdirini kazandı sonrası anlamsız kaptanlık tripleri yüzünden beyefendimiz hiç bir şey yapmamaya başladı ileri gidiyor ve sadece yürüyor seyrediyor, işte bu yüzden bu takımın kaptanı olmadığını bu yaşa gelmesine rağmen idrak edemiyor , hocam sen bunu köşede görüyorsun sen bu takımın komutanısın çıkar 20. dakika vur yüzüne herşeyi , adamın kaptanlık nazı ve umut yüzünden sağ kanat koridor oldu orta sahada selcuk ve hamit sağı kapatmak için uğraşırken orta saha koridor oldu.

    sana sonuna kadar inaniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın