• 3911
    tek çıkış yolu; genel kurul üyesiyle, yöneticisiyle, toptan yönetimiyle, taraftarıyla, kan emici futbolcusuyla ne kadar boktan ve rezil bir durumda olduğunu, ayrıca kendi tahayyülündeki kadar büyük bir camia falan olmadığını da kabul etmesi gereken kulüp. ne zaman ki acı ama gerçekçi bir değerlendirmeyle bunlar kabul edilir, o zaman sorunlarla yüz yüze gelinir ve çözüm aranmaya başlanır. sorunları teşhis etmeden çözüme kavuşmak gibi bir şey mümkün ve bilimsel değil çünkü.

    türkiye'deki organize suç örgütü görünümlü asalakları falan geçin, değerlendirme yaparken şikecileri baz almıyorum. onlar boklarında boğulmaya mahkum zaten. avrupa ile karşılaştırıldığında galatasaray büyük kulüp falan değil arkadaşlar. hele bunu bir kabullenelim. bu kulüp faşist zihniyetli liseci örümcek beyinlilerin, maddi çıkar güden kansızların, paramı alır yatarım zihniyetindeki futbolcuların, basketbol ve voleybolu unutmayı çok seven işbilmez yöneticilerin at koşturduğu kulüp.

    siz ister kabul edin, ister etmeyin. ama bu gerçeği ne zaman görür de harekete geçersek, o zaman ayağa kalkabiliriz. diğer türlü iki senede bir başa döner dururuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın