resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2079
    geldiginden beri rakipleriyle kadro kalitesi olarak arasinda cok fark olmayan galatasaray bok gibi futbol oynuyor.

    hamza hamzaoglu sayesinde sampiyonluga ortak oldugumuz konusunda bir algi olusturulmaya calisiliyor. bunu iddia edenler neye dayaniyorlar bilmiyorum. alternatif bir evrende farkli teknik direktorlerle bu sezonun maclarini oynayip sonuclarini mi gorduler. futboldaki ihtimalleri simule eden gizemli bir makineleri mi var.

    takim puan almasi guc olan maclarin hepsinde puan kaybetti zaten. hangi macta vay be hamza hoca olmasa bu maci alamazdik diye hatirlanan bir mac var? hangi macta cok iyi futbol oynadik? sampiyonluga ortaksak bunun sebebi hamza hamzaoglu'nun sihirli degnegi degil rakiplerin de bizim kadar kotu olmasi.

    oynanan oyunu filan da gectim. insan bu hata yapar. hata yapmasin da demiyoruz. ama arkadasim. bir insan ayni hatayi defalarca ust uste yapar mi? yaptigi hatadan hic bir sonuc cikarmaz mi? hadi malim ben mal, bunlarin hepsini goz ardi ediyorum, onu da geciyorum. bir buyuk takim hocasi rakip fenerbahce diye, trabzonspor diye, hatta bursaspor diye, hatta hattaaa basaksehir diye aman bu adamlarin tehlikeli hucum oyunculari var diyerek ayni kanatta onlu arkali hucum etkinligi olmayan iki futbolcuyu oynatir mi? bu anadolu takimi kafasiyla buyuk takim yonetilir mi? ayni hatayi dort defa yaparsan rakibin ne kadar kotu olursa olsun hicbir sekilde sampiyon olamazsin.

    mayis ayina geldik neredeyse. artik malzemecisinden futbolcusuna kimsenin hata yapma luksu yok. bizimse takimimizin en buyuk sorumluluga sahip olan ismi akla mantiga sigmayan hatalar yapiyor.

    neyi savunuluyor anlamak guc.
App Store'dan indirin Google Play'den alın