resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2076
    hakkında hala objektif olunamayan hoca. arkadaşlar hem ülke nezlinde hemde genel çerçevede başımıza ne geldiyse kötünün iyisi matığıyla gelmedi mi? bu adamı eleştirince ay prandelli 4 yiyordu müstahak deniyor hemen. ben bunu anlamıyorum öncedende dedim o zaman terim şampiyon oldu gerets şampiyon oldu kalli şampiyon oldu şu kadar puan şu kadar averaj yaptı bak derim bende sana.

    biraz objektif olun. hala takımda gram ilerleme yok işin aksi tarafı geriliyor her geçen gün son haftalarda dip gördü. ilk geldiğinde gazı vardı bu gazla devam etti şimdi balonu patlıyor ama gören yok. bugün fenerbahçeye balla gol attı yok şunu yaptı yazmışlar amk kendi takımına bak bir. bu sene ballı değil miyiz geçen sene mancini de bu şans olsa 10 puan farkla şampiyon olurduk. bakın önemli olan bazı şeyleri erkenden görmek. şimdi aşağıda ufak bir soru cevap listesi var kendisi ile ilgili kendinizede bu soruları sorup cevap alın lütfen.

    takım kötü futbol oynuyor mu? evet.
    teknik direktör kötü değişiklik yapıyor mu? evet
    oyunu iyi analiz edebiliyor mu? hayır
    rakibe göre kadro çıkarabiliyor mu veya düzenli bir kadrosu var mı ? hayır
    düzenli bir 11 ile oynayabiliyor mu? hayır
    hatalarından ders çıkarıyor mu? hayır
    hatalarının üzerinde ısrar ediyor mu ? evet
    takım geldiğinden beri herhangi bir sorununa çözüm buldu mu? hayır

    ufacık bir soru cevap kısmı var olumsuz kısım olarak düşünürsek. ben bunları objektif olarak yaptım. gerçi kendisinin fanı olan bir kişi bile burdaki sorulara benden farklı cevap veremez. bu kadar sorun varken hala şu kötünün iyisi mantığıyla hareket etmek nedendir. hadi hepsini geçtim arkadaş takımın başında kalsın kötünün iyisi olsunda niye eleştiremiyorsunuz. bu kadar pasif taraftar olmayın biraz tepkiniz olsun biraz objektif düşünün. ancak nerde objektiflik kötünün iyisi mantığıyla devam edin saçlar beyazlayınca 3. bitirince ligi geçen sene siktir ettiğiniz mancinin götüne yapışırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın