• 327
    son yıllarda doğu-batı konferansları arasındaki farkın en büyük olduğu sezondur. bi doğu'daki takımlara bakıyorsun, bi batı'daki takımlara bakıyorsun aralarında dağlar kadar fark olduğunu görüyorsun.
    doğu'da brooklyn, boston, milwaukee gibi çöp takımlar playoff yaptı mesela. bu üç takımı batı'ya koysan üçünün de galibiyet sayıları playoff'a yetmeyecek. batı'da oklahoma gibi takım 45 galibiyetle playoff dışında kaldı ki saydığım üç takımın galibiyet sayıları 38 (brooklyn), 40 (boston), 41 (milwaukee).

    doğu eşleşmeleri çok vasat. atlanta'yla cleveland konferans finali oynar, cleveland 4-2 veya 4-3 kazanır.

    batı eşleşmeleri son yılların en kora kor eşleşmeleri. ilk turda golden state-new orleans eşleşmesi dışında her eşleşmede sürpriz olabilir. konferans finalinde san antonio ve golden state eşleşir, ya san antonio 4-2 kazanır ya da golden state 4-3. bana göre tecrübesiyle san antonio galip çıkar buradan.

    finalde san antonio-cleveland eşleşir. san antonio affetmez büyük ihtimal. 4-1, 4-2 gibi bir sonuç bekliyorum. olmadı golden state final yapıp koysun çocuğu. san antonio ya da golden state'dan başkası kaldırmasın bu sene şampiyonluk kupasını. benim gönlüm curry'li golden state'ten yana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın