• 317
    mvp: curry (harden'ın istatistikleri her ne kadar daha göz kamaştırıcı gibi gözükse de gsw gibi hücum silahı çok olan bir takımda oynamasına rağmen player efficiency ratingde curry'nin harden'ın önünde olması çok şey ifade ediyor. tabi kırdığı 3lük rekoru da cabası.sezon boyunca 17 maçta son çeyrekleri hiç oynamadığı da unutulmamalı.)

    yılın koçu: mike budenholzer (steve kerr gerçekten inanılmaz bir sezon geçirse de gsw'nin de potansiyali göz önünde bulundurulmalı. budenholzer ise hiç bir ışık göstermeyen atlanta'yla inanılmaz beklenmedik bir iş başarmıştır.

    yılın savunmacısı: marc gasol ( pek bir şey anlatmaya gerek yok istatistiklerin çok ötesinde katki veriyor hayran olmamak elde değil.)

    mip: jimmy butler (belki o sakatlığı olmasa başka kimsenin adı geçmezdi ama yine de sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.

    yılın çaylağı : andrew wiggins ( jabari parker'ın da sakatlanmasıyla tek kaldı. belki biraz sezonun ikinci yarısındaki elfrid payton ve jordan clarkson. ama şansları yok.)

    en iyi altıncı adam: isiah thomas (crowfard sakatlanmasa başka biri aklımın ucundan geçmezdi. plase louis williams unutmamak gerek.)

    edit: 4.5/6 diyebiliriz tahmin sonuçlarına
App Store'dan indirin Google Play'den alın