• 1712
    şimdi bir düşünün. ben bir iş adamıyım. ya da iş adamı olmayayım. her hangi bir ciddi ortama giren bir insanım. klasik giyim ya da resmi kıyafetlerim var. güzel bir tane vüzdan istiyorum. galatasaray'lıyım ve gs store'dan alış veriş yapıyorum. nasıl bir cüzdan bakarım.

    gözümü kapıyorum aklıma ilk gelen tasarımı betimlemek isterim. siyah pütürlü dış yüzey. üstünde dokununca ve ya dikkatli bakınca görülen bir aslan figürü. köşesinde küçük ama kendini belli eden bir galatasaray amblemi. bence güzel oldu. peki benim işim ne. modacı ve ya tasarımcı olmadığım kesin. benim 10 saniyede aklıma gelen fikir, gözümün önüne gelen görüntü (başkaları beğense de beğenmese de ) gs store'daki özentisiz ürünlerden daha çok günlük hayatta tercih edilinebilir bir ürün oluyor. çünkü başta ben hayal ederken "günlük hayat" başlığını kafama kazıdım.

    arada harika şeyler de çıkmıyor değil.

    örnek:
    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=24402

    ben bu cüzdanı harika olmasına rağmen almadım. sebebi çok basit bana sağlam gelmedi. öyle bir repütasyon yapmış ki sağlamlığına güvenemiyor insan. ve ben enayi yerine konmak istemiyorum. bu kadar basit.

    not: o kadar güzel gözüküyor ki galiba inadımı kırıp hala köşede bucakta 2-3 tane vardır umuduyla sipariş edicem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın