• 1615
    oğlum ben bu ergin ataman'a sallayanları anlamıyorum. adamın başına gelmeyen kalmamış hala vay efendim neden teknik faul alıyor diye soruyorlar.

    bakın baştan yazalım bu takımın sezon başı maliyeti 10 milyon dolar civarı bir para sponsor kısmı 3 milyon dolar civarı geri kalan kısmı kulüp karşılayacak plan bu.

    elinde arroyo, furkan, sinan, zoran, ender, gibi adamlar var. maaş bakımından bunlar zaten belli kısmı kapatıyor. kelepirden kerem gönlüm'ü aldın. elinde kaldı 3-4 hadi bi kıyak 5 milyon dolarlık bütçe sezon başında 6 kişi kalacağını düşünmediği için sanırım kadroyu 12 kişi üzerinden kurmak gibi bir plan yapacaktır hoca. yukarıda 6 oyuncu saydık ve geriye kaldı 6 oyuncu. bu 6 oyuncu için elinde 5 milyon dolar var. adam başı 0,75 bin dolar düşüyor. dengeli bir kadro kurmak için de sizin kelek dediğiniz rotasyon oyuncularını aldı. hepsi leş derken maliyete bakmak lazım.

    çok bildiğiniz futboldan gidelim 2 milyona saçma sapan bi adam alırsınız iyi oynayamaz sonra auuuvv demek gibi bişey bu. yani anlatabiliyor muyum? iyi oyuncular pahalı ve senden para yok! oldu mu? en net kısa açıklaması bu.

    adamın başına bir tek çığ düşmemiş, 6 kişilik takım var elinde, bu adam bu takımı öyle ya da böyle play-offa sokacak ve siz hala bıdı bıdı yapıyorsunuz.

    tokat konusunda ise kulübün düştüğü zor durumu fırsat bilip medyatik hareketlerde bulunan göktürk'tedir hata. obradovic ile ivkovic sahada dövecek neredeyse oyuncularını soyunma odasında kim bilir neler oluyor?! ama oyuncular ses çıkaramıyor çünkü kulüp güçlü galatasaray'da güçlü bir döneminde olsaydı bu olay emin olun kimsenin haberi olmayacaktı bu işten.

    evet gençler lütfen çok anlamadığımız veya çok düşünmediğimiz konularda dikkatli entryler girelim. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tehlikeli bişey.

    fevri olmayalım. fevri duygular için twitter var ben orayı kullanıyorum çok ideal bunun için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın