resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1959
    madem kendisi ile devam edilecek yabancı oyuncular ile ilgili tavrını değiştirmesi gerekiyor. 'yabancı futbolcu almak zorunda değiliz.' diye bir açıklaması vardı. evet zorundayız. hatta maksimum yabancı almak zorundayız. ilk 11 için gerekirse 11 tane yabancı bulundurmalıyız. elimizdeki yerlileri de iyi fiyatlara avrupa'ya göndermeliyiz. çok sınırlı sayıda yerli ve kaliteli yabancılar* ile durdurulamaz bir güç olabiliriz. çok basit söylemler ile meramımı anlatıyorum fakat zor bir iş değil. zaten detaylı anlatınca da hitap ettiğim kitle ile aramda bir kakofoni oluşuyor.

    isteyenler yukarıda basitçe anlattığım sistem ile gelebilecek başarı için, türkiye basketbolu'nun bu sezon yaşadığı gelişime bakabilir.

    edit: seviyenin farkındayım fakat yaş tribine giren kompleksli yazarlar için üşenmeden okuyabilecekleri kelime sayısınca detay vereyim. malum bu devirde kimse okumuyor.

    türkiye liglerinde kaliteyi artıracak, istikrarlı oyun sergileyecek türk futbolcu mevcut değil. bu seviyeye yakın futbolcular var fakat onlar da yaşları geçmiş olmasına rağmen gelişimlerini aynı standartta tamamlayamamış futbolcular. hem onların önünü açmak ve kariyerlerini yükseltmek adına, hem de bizim için en faydalı çözüm olarak onları değerlerince avrupa'ya göndermek, yerlerine de kaliteli -anlamakta güçlük çekenler için kaliteli- yabancı futbolcular alarak takım çehremizi değiştirmek zorundayız. ondan sonra ayhan aslında iyi futbolcuydu, hakan balta gibi profesyonel oyuncular oldukça takım ileri gidecektir, mustafa sarp arka direkte gol atıyordu be abi klişelerinden kurtulamıyoruz. arda, mehmet topal gibi adamlar bile gittiler avrupa'da ''futbol'' oynamayı öğrendiler. iki ''yıldız futbolcu'' alıp işi değiştireceğini sanan futbol virtüözlerine selam olsun.

    yukarıdakini de okumak istemeyenler için özet : vizyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın