• 311
    önümüzdeki günlerde 14-15 sezonu playofflarına kapılarını açıcak organizasyon, ayrıca mvp konusu da var. mvp için bence 2 tane aday: biri harden diğeri de curry. westbrook'u almadım çünkü hem diğerlerine göre az maç oynadı hem de takım başarısı diğer 2 adayın takımları gibi değil.

    şimdi takım bazına bakarsak curry harden'dan önde, batının en iyi takımı gsw, garantilediler yerlerini de. şu anda oylama yapılsa curry tüm nba'de izlemesi en keyifli oyuncu olarak seçilecektir. takımına liderliği, şut tehditi, pasları, chris paul'u madara etmesi, rakibi olan harden'ın takımı rockets'a sezonda maç kaybetmemeleri falan curry'nin avantajları.

    harden'a gelirsek mental olarak sorunlu bir oyuncu(ydu). sezon performansına bakarsak takımı resmen taşıdı, yanında güvenebileceği sadece ariza vardı, takım arkadaşlarına sırtını dayayamadı, sene başında planlanan rockets ilk 5'i çok az sayıda maçta birlikte oynayabildi, belki oynayamadı da*. geçen sene playoff serisinde kaybolan harden, 82 maç vahşi batı'da rockets'ı ikincilik koltuğuna oturtmaya çalışıyor. savunması geçen seneye göre iyi tabi ama yine de çok üst düzey değil. ancak rockets'ın yaratıcı gücü sadece harden'ın omuzlarında, o nedenle bu seneki savunması 3.5 tan 4'e yuvarlanabilir. sayı kralı kendisi, nba tarihinde farklı bir skorer olarak anılacak bir oyuncu harden, onun tarzında pek oyuncu yok.

    sadede gelirsek harden'ın yaptığı işin curry'den daha büyük ve önemli olduğunu düşünüyorum, curry'nin mükemmel bir koçu ve o koçun uygulattığı mükemmel bir sistem var. harden ise bu avantajlara sahip değil ve kendi defolarına rağmen takımını tepede tutmayı başardı. benim bir oy hakkım olsa oyumu harden'a veririm ama curry kazanırsa da neden curry kazandı moduna da girmem. tatlı, güzel bir yarış olucak, ödülü kaybedene de yazık olacak ancak spor böyle bir şey. iki oyuncuya da 14-15 sezonunu güzelleştirdikleri için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın