resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1939
    bizim türk milleti, iş öğretmeyi çok sever, yıllarını bu işe vermiş, neyi nasıl yapacağını bilen, kötü, disiplinsiz bir kadroyu bir araya getirip takımı şaha kaldıran hocaya bile iş öğretir. yahu takım ardarda kötü sonuçlar alır o zaman başla hocayı eleştirmeye, yanlışlarını söylemeye yüzün olur. sen hergün florya'da mısın? takımın nasıl çalıştığından haberin var mı? ligler tatil oldu oyuncular tatil yapmasın mı? takımda moraller yerinde ufak bir tatille futbolcular kendilerini daha iyi hissetmesin mi? çok zorlu bir 8 haftalık maratona gireceğiz oyuncular biraz rahatlamasın mı?

    jose mourinho'yu çok severim kendisinin güzel bir anısı vardır.
    "sneijder, inter'de oynarken bir dönem form düşüklüğü yaşamaktadır, anlayacağınız biraz moral motivasyona ihtiyacı vardır, mourinho birgün, sneijder'i yanına çağırır, ailesini alıp tatile gitmesini ve kafasını toplamsını ister, hemde sezon ortasında hemde ligler aralıksız devam ederken, bundan sonra ne mi olur? sneijder tatilden hazır, ateş gibi döner ve varını yoğunu takıma verir ve olağan üstü performans ile inter'i taşır."

    gelenden geçenden 4'er gol yemiş, takımdaşlık nedir bilmeyen, herkesin lig bitse de bu takımdan gitsem düşüncesinde olduğu, bari ligi ilk 4'te bitirelim gözüyle bakıldığı, yönetimin değiştiği, maddi sıkıntılar yüzünden, oyuncuların paralarını alamadığı dönemde şuan ligde lider konumdayız, hamza hoca geldiğinden bu yana sadece bir yenilgi üç beraberlik almış, şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyoruz, takımda moraller yerinde, arkadaşlık üstdüzeyde. ama hamza hoca bir şampiyon olamasın o zaman görücem bu futbol cahillerini, olaya sadece kupa odaklı bakan insanlar bu gelişimi tabi göremez. bu yapıda taraftardan bir şey olmaz, bu taraftarlara herşey müstehak da olan, gönülden bağlı galatasaray taraftarına oluyor.

    entrymi tamamlayamıyorum, ulan sen hagi, bülent ünder, bülent korkmaz, mancini, prandelli, skibbe, rijkaard gördün, hangisi hamza hocadan daha başarılı, kupa almadığı halde hepsinden daha çok güven veriyor bu adam, bana kalırsa şampiyonluk ünvanını da çok yakında kazanacak, gerek akhisarspor gerekse galatasaray maceralarıyla, hamza hoca kendisinin sorgulandığı dönemi geride bırakmıştır, hocadır, başarılı bir hocadır, hakettiği ünvanı alacaktır, emeğinin karşılığını alacaktır. zaten o hoca olmuştur.

    telles oynamaz, hoca eleştirilir, olcan oynamaz hoca eleştirilir, burak oynamaz hoca eleştirilir, ulan sen florya'da dakika dakik antreman mı izliyorsun? form durumu denen, antreman durumu denen şeyden haberin var mı? fifa oyunu mu bu? sağdan adamları seç yerleştir, her seferinde aynı oyunu oynasın olacak iş mi? takım kötü gitmiyor ya, hava yakaladı ya, nasıl eleştireceklerini şaşırdılar artık. ben sizleri çok iyi biliyorum, bu 8 haftalık periyotta allah korusun ayağımız takılsa bir puan kaybetsek bu başlık altına 100 entry girilir, topçuların başlığına 100'er entry girilir hevesler kursakta bırakılır. şampiyonluk yolunda destek yerine daha nasıl köstek oluruz onun hesapları yapılır.

    ne diyelim galatasaray şampiyon olsun da, sizlerde bizlerde beraber sevinelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın