• 22988
    (gbkz: futbolculuk döneminizde galatasaray ve fenerbahçe'den teklif aldığınız yazılmıştı. bu haberler gerçek miydi?)

    deportivo la coruna'da oynarken galatasaray'dan resmi transfer teklifi aldım. aynı dönemde ispanya'dan ve almanya'dan da teklifler almıştım. 28 yaşındaydım ve önemli bir ligde forma giymek istiyordum. bu nedenle galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmedim. tabii ki galatasaray, fenerbahçe ve beşiktaş büyük takımlar. türkiye'de oynamak da çok zevkli olurdu ama ben kariyerimi ispanya ve almanya'da sürdürmek istedim. bu nedenle tercihim bayern münih oldu.

    fenerbahçe'den ise resmi teklif almadım. belki menajerimle temasa geçmiş olabilirler ama doğrudan benimle yalnızca galatasaray temasa geçti. galatasaraylı yöneticiler ile kısa bir görüşme yaptık ve türkiye'de oynamayı düşünmediğini ilettim. ve bu konu kapandı.

    (gbkz: türk futbolu hakkında neler biliyorsunuz?)

    dürüst olmak gerekirse türk futbolunu fazla takip edemiyorum. burada çok yoğun bir işim var. takip ettiğim ligler ispanya ve almanya ligi. türkiye'de yalnızca wesley sneijder ve dirk kuyt'ın önemli maçlarını izlemeye çalışıyorum. galatasaray-real madrid ve juventus-galatasaray maçlarını izlemiştim.

    roy makaay
App Store'dan indirin Google Play'den alın