resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1932
    evet biz sırf hamza hamzaoğlu başarısız olsun diye galatasaray başarısız olsun istiyoruz. bize müstehak prandelli. hamza hoca eleştirilemez, eleştirilmesi teklif dahi edilemez. eleştirirsek fenerli oluruz aman. zaten sadece destek olanlar galatasaray'ın iyiliğini isterken diğerleri galatasaray başarısız olsun her arenada sürekli başarısız olsun istiyor.

    hamza hocayı severim ve teknik direktör olarak eksik görüyorum. bunu yazdığımda eksi yağmuruna tutuldum. canınız sağ olsun eksileyin sıkıntı orada değil. sıkıntı onu koruyacağım diye sırf görüşünüze uygun değil diye başkalarına hakarete kadar uzanan girdilerin olması.*

    şimdi entry karman çorman olacak ama burada prandelli'yi savunuyor gibi olacağım.* (u: :()

    bu takım gelenden geçenden 4 yiyiyordu.

    01.10.2014 arsenal 4 - 1 galatasaray
    22.10.2914 galatasaray 0 - 4 dortmund
    26.10.2014 istanbul başakşehir a.ş. 4 - 0 galatasaray
    04.11.2014 dortmund 4 - 1 galatasaray
    09.12.2014 galatasaray 1 - 4 arsenal *

    görüldüğü üzere dortmund ve arsenal'dan iki maçta 8'er gol ve bir tane ibb maçı var. nedenleri vs. onlara girmiyorum zamanında bir sürü entry girişi yapıldı. ama bunu sürekli sanki her maçta 4 yedik gibi lanse etmek gereksiz. tabii ki averaj takımı olmamız kabul edilemez ama hatırlamak gerekir ki bundan bir önceki sene galatasaray -2 averajla gruptan çıktı.

    bizi şampiyonluk potasına soktu.

    o g b m a y av p
    1.beşiktaş a.ş. 10 6 2 2 14 10 4 20
    2.fenerbahçe a.ş. 10 6 2 2 14 10 4 20
    3.galatasaray a.ş. 10 6 1 3 12 14 -2 19

    prandelli'nin bizi bıraktığı yer.

    prandelli tespitlerine burada son veriyorum kendisi benim için galatasaray tarihi'nin yüz karasıdır. aldığı sonuçlar yüzünden değil sonuçta futbol bu her sonuç alınır kötü oynanır ama hedefi türk olmayan takımları yenmek olan bir takımın hedefini lig belirlemek bu takımı hak etmediğinin en büyük göstergesiydi.

    ***

    belirtmek isterim ki hamza hamzaoğlu ile bir husumetim yok. allah gönlüne göre versin. sonuçta zor zamanında geldi kulübün başına geçti. her zaman müteşekkirim ama bu sene başından beri ne oynadığını anlayamadığım bir takım var ortada. hamza hoca geldiğinden beri gol atıyoruz çok şükür ama ne orta saha var ne defans var ne de umut ne yaptığını biliyor ileride. takımın iskeleti yok diye korunmaya çalışıyor ama bana göre hamit bu sene melo'dan çok daha iyi oynadı ortada. semih ayrı bir konu olduğu zaman acayip goller yiyiyoruz olmadığı zaman ortada defans kalmıyor. hamza hoca'da maçı izlerken bizden ayrı kalır yanı yok. yanlış zamanda ezbere oyun değişiklikleri, hiç yapılmayan uyarılar... kadronun bir türlü oturamaması. bir teknik direktöre göre kendisi oldukça genç ve teknik ekibine yetersiz demek onlar için iltifat sayılır. bu kadar tecrübe ile galatasaray futbol kulübüne teknik direktörlük yapamaz. yine tekrarlıyorum sezon sonu şampiyon dahi olsak yollar ayrılmalı. belki ileride tecrübe kazandığı gün gelir tekrar, başımızın üstüne yeri var ama şimdi olmaz.

    --- alıntı ---

    kısacası galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.

    --- alıntı ---

    sayın yazarlar burada hepimizin bulunma amacı aynı. lütfen bunu unutmadan yazmaya çalışın.

    not: bilgilerde eksik falan varsa mesaj atın düzeltelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın