• 382
    4 nisan fenerbahce otobus salsirisi ole ilgili aklimin almadigi bir konu var. otobuse silah karsidan, otobusun on camindan sklmis, tas yan camdan sofor gelmis kafasindan yaralanmis. kafamin almadigi detaylar:

    1- pompali tufek deniyor, domdom kursunu degilse sacma izi birakmasi gerekirken tek bir giris var deliklerde.
    2- tabancayla saldirildiysa kursun deligi soforun hizasindan duz bir giris yapmis gibi duruyor o kursun nereden cikti?
    3- onden kursun sikan adam yandan niye tas atiyor, eger once tas attiysa durunca kursunu onden sikip nasil isabet ettiremiyor.
    4- hepsinden onemli soru, kursun sikanin soforle bir alip veremedigi mi var ki sadece sofore ates ediyor, otobusun baska hicbir yerinde kursun izi yok.
    5- tabancayla sikilan kursun camdan gecip ortadan kaybolacak degil. o kursunun cikis yonuyle otobuste soforden 1 metre yukarida oturan futbolculardan birine isabet etmedi gerekirken havaya karisip kayip mi oldu? fizik kurallarina aykiri bir kursun projeksiyonu soz konusu bu catismada.

    duyarsizlik degil amacim, sadece kafam almiyor. dhkp-c'nin akp binasi saldirisi gibi mantiksiz bir saldiri bu. fenerbahceye zarar vermek isteyen sofore mi nisan alir, elinde tabanca var 5-6 e ates etmissin belli ki ve hepsi on camdan girmis, kimseyi yaralamamaya calissan bile yaralarsin birini. yine benzetmek icin ayni orgutu kullanayim, dhkp-c'nin lojman saldirisinda da roket atar kullanilmisti kimsenin burnu bile kanamamisti ne hikmetse.

    fizik kurallari dahilinde bana bu olanlari birisi aciklayabilir mi?

    not: elinde kursun girmis on camin yuksek cozunurluklu fotografi olan varsa paylasabilir mi? gormek istedigim bir detay var orada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın