resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 770
    (bkz: adnan polat vol2)

    rahmetli canaydın 7 şampiyonluk felan gibi şeyler vaad etmişti.. gönülerin teknik direktörünü getirecem demişti.. belki bu vaadleri yüzünden adam kanser oldu.. belki bu yüzden galatasaray iyice borç batağına saplandı bilemiyorum olabilir bir ihtimal ama yüksek görünen bir durum. adnan öztürk bey iki de bir trtspor'a felan çıkar konuşur.. şunu yapacam bunu yapacam der.. iyide babacım gecen kongre vardı yahu projeni orada anlat.. trtspor'da konuşup niye gündem yaratmaya çalışıyorsun ? trtspor seyircileri sana oy vermeyecek ki ? sana oy verecek olanlar kongrede olan insanlardı.. aysal oradaydı deseydin.. gidip yanına konuşsaydın.. niye yapmadın demezler mi adama ! neyse beyimizin stad için bir çatı projesi vardı evet pratik bir durum olabilir hani.. bize uygundur belki.. ancak bunu git divanda anlat kardeşim bana anlatma.. ben sadece taraftarım.. beni boyama çalışma.. diyor ki bankaya borçluyuz.. tamam da 2 dönem yöneticilik yaptın birinde ribery'nin menajerini bize musalat ettin diğerinde kendinize danışman yaptınız hayır yani.. sizin aysal veya diğer adaylardan farkınız ne ?

    adnan öztürk iyi bir yönetici olabilir ne bileyim iyi insan olabilir.. fikirleri olabilir.. projeleri olabilir ancak şu durumda adnan polat & özhan canaydın karışımı artı duygun hocası gibi birşey olur.. aysal kadar dik duramaz, durdurmazlar.. 1 milyar serveti yok.. yani bu piyada paran kadar konuşursun.

    işin kötü tarafı.. söz konusu programda beyimiz öztürk.. mahmut uslu'ya tek kelam edememiş.. gidip lafları eski başkanına çakması olmuş.. yakışmadı.. bana fenerbahçe ile dostluk rüzgarları kurmaya kalkışma.. çünkü istemiyorum hayır kan davasıda yok.. evet rakip ama kardeşim değil demesini beklerdim.

    edit: ha diyceksin ki.. 1 milyar ne alaka.. aysal'ı dik tutan tabi ki serveti.. parası.. para güçtür.. isim güçtür.. saygınlık güçtür.. adnan öztürk'te bu var mı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın