• 1599
    2014-2015 sezonu galatasaray erkek basketbol takımı transferleri: micov, aradori, pocius, nolan smith, vougioukas, jawaii, kerem, maric, justin carter, patric young

    bu transferleri kim yaptı? ergin ataman yapmadı mı? hala neyin unu, neyin yağı, neyin şekerinden bahsediyoruz. sezon başında "bu kadro ile yola çıkarsan lastik patlar yolda kalırsın" dedik.

    vougioukas, maric, jawaii fiyasko isimler. 3 uzun tercihinde bile bile nasıl hata yapılır? patric young biraz idare ediyor ama o da hala avrupa basketbolu için oldukça yetersiz. belki ilerde gelişir.

    micov hantal, dinamik değil, şutu vasat, savunması zayıf, kazanma hırsı olmayan bir oyuncu. zaten sırp milli takımında disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

    havlu atarak trip yapan, twitter'dan sürekli şikayet eden nolan smith'in kafa olarak profesyonellikle alakası yoktu. şutu kesinlikle vasat, içeri drive özellikleri kısıtlı, takımı oynatamayan, saha görüşü olmayan bir oyuncu.

    pocius belki de son yıllarda izlediğim en kötü basketbolcu. yukardaki isimler arasından en kötü transfer. özelliklerini saymaya gerek yok. baştan aşağı dökülüyor. 1.lig seviyesinde bile değil.

    justin carter ise izlenmeden, araştırılmadan aceleyle alınmış bu çok belli. üstüne üstlük kendisi için 250bin dolar buy-out ödendi. uzun zamandır şutu bu kadar kötü bir kısa forvet izlemedim. penetresi çok zayıf. çoğu penetreyi yarıda kesiyor. sürekli oyunu sıkıştırıyor. cesareti yok. kendine inancı yok. en büyük artısı ribauntları. bir de iyi sıçradığı için artistik smaçlar basıyor. artistik smaç ne işimize yarayacaksa artık?

    kerem, çoktan basketbolu bırakmalıydı. fizik olarak bitik durumda. yarısı kadar adamlar onun üstünden sayı buluyor. pota altında bir caydırıcılığı ve sertliği yok. bol bol topla yürüme yapıyor. 37 yaşındaki kerem inanılmaz hatalı bir transfer.

    aradori, şutör diye geldi doğru düzgün şut soktuğunu göremedik. işin savunma tarafında hiç yoktu. üç sayı çizgisinin gerisinde bomboşken bile şutları rezaletti. kilo fazlası da vardı. bana her zaman freestyle takılan sokak basketbolcularını anımsattı.

    hadi şimdi 1 tane doğru transfer gösterin yukardaki isimlerden. hadi bu sezon yapılan transferlerden bir tane istikrarlı şut atan bir oyuncu gösterin. hadi bir tane iyi penetreci gösterin. hadi bir tane gerçek anlamda savunmacı gösterin.

    şu transferlerin hepsi israf, hepsi yanlış. ve bunun bir numaralı sorumlusu da ergin ataman'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın