• 2477
    ligi 6. veya 7. bitirmesi gereken takim. kaybedilen maclari biraz da buna yoruyorum, kendileri de 6. veya 7. olarak playoff'a girmelerinin farkindadir.

    nedenine gelince; ligde deplasman yiyecegimiz 3 takim var, fener, besiktas ve karsiyaka. yakin zamanda bunlardan deplasmanda galibiyet goremedigimiz tek takim fenerbahce. kisacasi ilk esleme ve yari finalde fenerle oynamayacak sekilde playoff'a gorersek finalde bir sansimiz olacaktir. darusafaka'yla ilk tur karsilasip, tur atlanirsa efes'le eslesip finale fener yapmak en mantiklisi.

    takim kaybettigi kaclari kazansaydi da en fazla 4 bitirirdi. 5. ve 4. olmak arasindaki tek fark deplasman dezavantaji. sonrasinda ise 1.ile eslesiyorsun. haliyle 4 bitirip ilk turu gecip ev sahibi avantajina sahip olmadan fenerle oynamaktansa 6 veya 7 bitirip dacka ve efes'e bilenmek cok daha mantikli. efes dususe gecti bile, dacka sertlik konusunda euroleague seviyesinde degil henuz. konsantre oldugumuz muddetce ve ergin ataman maci kazanmak isterse ikisini de eleriz.

    taraftardan istegim bu sene ile ilgili kimse enseyi karartmasin. kaybedilen maclarin hicbir anlami yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın