resim
Egemen Korkmaz
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 375
    hakkında en iyi bildiğim iki şeyden birisi maçlardan önce ahmet kaya* dinlediği; diğeri de trajikomik bir şekilde galatasaraylı oluşudur. neden trajikomik çünkü; şampiyon olmuş 5 takımın 4'ünde oynadı fakat sadece tuttuğu ve türkiyenin bir numarası olan galatasaray futbol takımı'nda oynamak nasip olmadı. rakibin kulübesinde idolü bülent korkmaz var ise her daim maçtan önce gider abisinin elini öper, selamlaşır. ligin 5 numaralı takımı bursaspor'da oynadı, sonra ligin 4 numaralı takımı trabzonspor'da oynadı, istanbul'a gelmek istedi tek isteyen ligin 3 numaralı takımı beşiktaş vardı, sonra orada oynadı. bugün senede beş maç yapmayan mustafa pektemek'e 2 milyon euro'ya yakın maaş dağıtan beşiktaş, o sezon birden bire feda sezonu diye bir şey hortlattı. bir önceki sezon tam 48 resmi maça çıkmış takımın en istikrarlı futbolcusu egemen'den alacaklarının çoğunu feda etmesini istediler o da ''ben beşiktaşlı değilim ki niye feda edeyim?'' deyince kapı dışarı edilmek üzereyken biz istemedik çünkü o zaman sınırsız yabancı kuralı var diye* dany nounkeu tchounkeu'yu filan aldık. daha sonra da cristiano marques gomes'i filan aldık, onu da devre arası gönderdik zaten. ligin 2 numaralı takımı fenerbahçe çöreklendi. şimdi orada oynuyor ve profesyonelce elinden geleni yapıyor. hayatında yaptığı en büyük hata da o zaten. bu gözler kör değil ise semih kaya ve gökhan zan ile beraber ligin en iyi yerli stoperi bu adam. ekstradan golcü özelliği de vardı. bütün trabzonspor'u transfer edip, takımı trabzonspor'a çevirdik de, bu adamı niye almadık? beşiktaşlı burak yılmaz'ı aldık da galatasaraylı egemen'i niye almadık? mehmet topal'da yaptığımız hatayı yaptık. (bkz: mehmet topal/#1677478). trabzon'dan gelen ceyhun gülselam ve engin baytar kadar da mı etmiyordu? galatasaraylılara sorsan bu adam kazma, bu adam yalçın ayhan'dan daha kötü. öyle ya zaten türkiyedeki stoperlerin yarısı mats hummels diğer yarısı da sergio ramos. bir kazma bu var zaten. iyi ki bu jenerasyon 15 sene önce yoktu, yoksa büyük kaptan* için neler neler söylerdiler? e nasıl oldu da bu kazma stoperli*, kazma ön liberolu* takım* 2 sene içerisinde uefa avrupa ligi'nden yarı final oynadı, türkiye ligi şampiyonluğu, türkiye kupası ve süper kupa kazandı. nasıl oldu?

    (bkz: egemen korkmaz/@t a a r a b t) '' ''egemen taş gibi stoper'' diyen adamla, futbol konuşmayacaksın. '' ...........neler neler
    (bkz: burak yılmaz/@t a a r a b t) '' elinde dünyanın en iyi 3-5 golcüsünden biri var''.......neler neler

    böyle taraftarları görünce; nasıl oluyor da sadece facebook'da 12 milyon taraftarı olan galatasaray, aynı platformda 2.5 milyon taraftarı bile olmayan schalke 04'e uzun vadede neden rakip bile olamadığını daha iyi anlıyorum.

    16 aralık 2012 galatasaray fenerbahçe maçı attığımız goller; selçuk frikik, bekir kendi kalesine
    12 mayıs 2013 fenerbahçe galatasaray maçı attığımız goller; gökhan gönül topa elle değdi penaltı
    10 kasım 2013 fenerbahçe galatasaray maçı attığımız goller; gol yok
    25 ağustos 2014 galatasaray fenerbahçe maçı attığımız goller; gol yok
    18 ekim 2014 galatasaray fenerbahçe maçı attığımız goller; sneijder 30 metre, sneijder bir daha 30 metre
    8 mart 2015 fenerbahçe galatasaray maçı attığımız goller; gol yok *

    bu maçlar burak yılmaz'ın galatasaray forması ile egemenli fenerbahçeye karşı oynadığı maçlar. bu altı maçta attığımız gol sayısı 4*, bunların 3'ü ceza sahası dışından*, 1'i de gökhan gönül'ün hediye ettiği penaltı *. yani stoperlerin arasından ya da ceza sahası içerisinden attığımız gol yazıyla ''sıfır'' rakamla ''0''. bu arada burak yılmaz'ın galatasaray formasıyla fenerbahçe karşısında çıktığı toplam 7 maçta attığı gol yazıyla ''sıfır'', rakamla ''0''(u: drogba'nın kazandırdığı penaltıyı gol krallığı için attığı golü sayanlara gülerim). e şimdi sormak istiyorum elimizde dünyanın en iyi 3-5 golcüsünden biri ile bu kazma stoperli takıma karşı nasıl yazıyla ''sıfır'' rakamla ''0'' gol attık. bana bi anlatsın bu uzman arkadaşlar bilimsel yoldan. sabaha kadar dinlemeye razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın