• 1
    evet. bir çok başlıkta tartışılan ve çoğumuz açısından gündeme damga vuran olay.

    nasıl oldu da hakan olanları unutup tekrar takıma döndü ve gökhanla barıştı.
    nasıl oldu da ömer abisini bir kalemde hiçe sayıp onun ağzına silah sokan adamın yüzüne güldü diye tartışıyoruz bir kaç gündür.

    belki bu paranoyaklık göstergesidir ama her zaman olayların aslında göründüğü gibi olmayabileceğini düşünen bir insanımdır. köstebek olayında olduğu gibi. yani adam içeri sızar onlardan biri gibi görünür. dışarıdan bakan birisi onu da kötü sanar ve kin besler ama o aslında iyi taraftardır ya. o misal işte. madalyonun diğer yüzü.

    neyse lafı fazla uzatmadan bir teori atmak istiyorum ortaya.

    kısaca özet geçeyim: hakan ile ömer otel odasındayken, kız arkadaşı mevzusundan dolayı yanına kankasını alan gökhan resepsiyondan aldığı giriş kartıyla hakanla ömerin odasına daldı. kankası hakanı tutarken gökhan da ömerin ağzına silah sokup tehdit etti. bu olay kapatılmaya çalışıldı ama açığa çıkınca tarafların salvolarını gördük. ne olacağını merakla beklerken gökhan milli takımda oynamaya devam etti ancak ömer ve hakan çağırılmadı. şimdi ise ömer "o varsa ben yokum" dedi ve milli takımı red etti, hakan ise gökhanla aynı objektife girip gülümsedi ve "problemimiz yok" dedi.

    şimdi düşününce iki yol var. birinisi hakan tüm olanları sineye çekti, medyaya rol kesiyor, gökhanla barışmış gibi davranıp olayları dışa vurmuyor, kariyeri ve milli takımın başarısı için ve hatta belki de alacağı yüksek maaş için ter döküyor.

    bir ikinci yol ise bize herşeyin yanlış aksedilmiş olması ihtimali. ya da hakana.
    şöyle birşey olmuş olabilir mesela; o gün hakanın hiçbirşeyden haberi yoktur. gökhan ve kankası odaya girince " sen karışma hakan bizim işimiz onla" demiştir. hakan korkudan yerinde beklmiştir ve şahıslar gidince ömere sormuştur. ömer de "böyleyken böyle" diyerek kendini halklı göstermiştir. e dolayısıyla taraflar birbirine düşman olmuşlardır. ancak olaylar iyice büyüyünce araya hatrı sayılırı kişiler girmiştir hakanı gökhanı ve ömeri barıştırmak adına ama birşeyler ters gitmektedir ve olay bir yerden patlak verir aslında ömerin haksız olduğu ve çok ama çok ayıp bir olay yaptığı ortaya çıkar. öyle bir olaydır ki zaten sinirsel sorunları olan gökhanı alkolünde etkisiyle eli silahlı bir magandaya çevirmiştir. ilk baş bu ayrıntıyı göremyen hakan gerçekleri anlayınca ömere sırt çeviripmilli takım davetini kabul etmiştir. her ne olursa olsun bir insanın silahla başkasını tehdit etmesi kabul edilebilir birşey olmadığı için gökhana kızgınlığı devam etse de bunu yansıtmadan kariyeri ve milli takım hatta belkide yüksek maaş için ter dökmeye devam etmektedir.

    evet komplo teorilerim bu kadar değerli dostlar.
    (bkz: galatasaray sözlük komplo duvarı)ndan saygılarla..esen kalın
App Store'dan indirin Google Play'den alın