resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 925
    hamza hoca başarılı olsa bile gelmesini istediğim hoca. ama sportif direktör olarak. gelirse hamza hoca bir yere gitmesin, kulüpte kalsın ve lucescu'dan bir şeyler öğrensin isterim.

    haftalar geçtikçe görüyoruz ki hamza hocanın öğrenmesi gereken, kendini geliştirmesi gereken çok şey var. henüz pişmemiş. bu sezon gelişiyle pozitif etki yarattı, takımın havasını değiştirdi ve bu olumlu havayla iyi götürdü şu ana kadar. arkasına aldığı rüzgarla takımı şampiyon yaparsa da büyük iş başarmış olur ama bu onun piştiğini göstermez. prandelli rezaletinden sonra hamza hoca riskini alabilirsin, kaybedeceğin bir şey yok ama peki ya sıfırdan yeni sezon?

    yeni sezonda luce sportif direktörlük yapabilir mesela, aynı zamanda hamza hocanın da mentoru olur. hatta biraz ütopik ama görüyorum ve artırıyorum, luce gelip teknik direktör olarak takımın başına geçerse hamza hoca da yardımcısı olarak göreve devam edebilir. milli takımda fatih terim'in yardımcılığını yapan adam galatasaray'da da lucescu'nun yardımcılığını yapabilir bana göre. ama tabi dediğim gibi bu saatten sonra ütopik o iş. hamza hoca takımın başına tek başına geçti zaten bir kere.

    seviyorum hamza hocayı, kişiliğine ve mütevazılığına söyleyecek hiçbir sözüm yok, çok karakterli adam, bize yakışıyor ama dediğim gibi pişmedi henüz. maç içinde çok bariz ve affedilmez hatalar yapıyor bazen. onu gözden çıkarmak istemiyorum ama luce'nin gelmesi söz konusuysa ikisinin iş birliği içinde çalışmasını çok isterim. hem galatasaray hem de hamza hoca için harika olurdu bu. keşke gerçekleşebilse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın